Hoshanna

<3

Kategori: Allmänt


Här är dom!! Vad tycker ni ??

En härlig, piiinig, rolig dag

Kategori: Allmänt

Hej hej nu har jag precis ätit middag det blev nån slags pasta gratäng. Nu sitter jag med min data i soffan i vardagsrummet det är för att min brosa kom hem från Miami idag och är astrött så han ligger i min säng och sover för att pappa gör om hans rum. Så jag fick smyga in och hämta min data så jag skulle ha något att göra. Jag är nämligen läxfri och det är så jävla härligt så man måste svära :P Min brosa skulle köpa converse hos mig där också för det borde vara billigare. Men han hade inte köpy converse han hade köpt något annat märke som är känt i USA och dem är så himla snygga! Men det var liite stora men då la jag in en sula och nu är det jättebra, och sen när dom blir lite små då kan jag ta ut sulorna och då blir det också jättebra! fast jag tror för sig att mina fötter har växt färdigt, hoppas det i alla fall för storlek 38 räcker. Jag i alla fall ta foto på dem och lägga in sen men orkar inte smyga in igen. Ja vad gjorde jag idag... Juste på morgonen var vi på ungdomsmottagning och snacka om sex och samlevnad typ. Ja det var ju inte precis något som vi ville men så blev det. Ja dom snackade om aa typ allt och vi fick till och med kolla på en film, jippi! Men det värsta var ju att vi fick en kondom som vi skulle öppna och sen prova rulla upp den och det var jätteäckligt för den var ju alldelses kladdig med glidmedel hehe. Ja nu ska jag prata om något annat det är nog bäst så. Den här dagen kändes jättekort jag hade bara 2 lektioner i för sig så det är ju inte så konstigt. Matte och svenska var det på Matten låg jag lite efter och jag blir väldigt lätt stressad och Amanda jag är verkligen ledsen att du måste sitta brevid mig då :) På svenskan jobbar vi i grupper men min grupp funkade inget bra så vi "kickade" ut killarna för de inte gjorde nåt så de är ganska sura på oss nu , men så är det ni får ta det som män. Sen var det i alla fall dans då vi dansade helt enkelt. Och nu är jag här.
Ni får ha det skojs/ Hanna

Bättre nu

Kategori:

Hej hej nu har jag villat och kollat på Vänner men tyvär inte läst, men är inte så chockad. Men nu mår jag faktiskt bättre har bara ont i huvudet och fortfarande liite yr. Jag smsade nyss med Lisa vi har ju syslöjd på måndagar och vi gör tröjor, jag och Lisa jobbar tillsammans och hon har kommit väldigt långt nu. Det tycker jag är jobbigt gillar inte att hamna efter men Lisa skulle hjälpa mig lite granna :) Sen hörde jag att Riham var färdig med hennes tröja, lyckos henne. Men hon kanske kan hjälpa mig med då hehe. Ja nu lyssnar jag på Hilary Duff när jag var liten var hon en av mina favoriter fast nu är hon inte det lika mycket men är fortfarande jätteduktig. Men Hilary började jag gilla jätte mycket när Britney blev för "sexig" eller vad man ska säga hehe. Jag älskade verkligen Brittan hon sjöng bra dansa bra jag har gjort några saker som jag skäms över bara för jag tyckt om henne så mycket :) Jaja nu ska jag  fortsätta med mitt även fast det inte är så mycket. Här kommer en av Hilary Duffs låtar som jag älska när jag var liten, och den är ju fortfarande bra. Vad tycker ni??

Typiskt

Kategori: Allmänt

  • Hej hej, nu är klockan kvart över nio och medans alla är i skolan så ligger jag här i min säng och mår dåligt. Jag vet inte varför jag mår såhär, imorse när jag gick så snurra det bara och det kändes som att jag skulle spy. När jag ligger ner känns det bättre men snurrandet pågår fortfarande tyvär, så jag känner inte riktigt för att skriva men kan ändå inte somna så. Jag tror det går över imorgon, får hoppas på det. Jag kanske åt för mycket igår eller jag vet att jag åt för mycket igår, så det kanske beror på det eller så är det nått konstigt jag ätit... aja spela roll. Nu ska jag väl kolla på vänner det mår man alltid bra av så det kanske hjälper.Sen kaanske jag kan läsa lite är så dålig på det. Läser en bok av Meg Cabot som heter Washington D.C. 
    Kan inte riktigt beskriva vad den handlar om men såhär står det på baksidan:

    De tio viktigaste andledningar till att det för tillfället suger att vara Samantha Madison:
  • Min storasyster är typ den populäraste tjejen i skolan.
  • Min lillasyster är ett geni med stadigt medlemskap i Mensa.
  • Jag är olyckligt kär i min storasysters anarkistiska pojkvän.
  • Jag blev ertappad med att sälja kändisteckningar i skolan......
  • ........och nu måste jag ta konstlektioner efter skolan som straff.
  • Jag har precis räddat livet på USA:s president (bröt armen när jag gjorde det)
  • Så nu tror hela världen att jag är en hjälte....
  • ..... vilket jag verkligen inte är.
  • Dessutom har jag blivit utsedd till ungdomsambassadör i FN

Och den främsta andledningen att det suger att vara jag just nu:
 
Presidentens son var kanske kär i mig . Men jag var för korkad att inse det!


Tycker ni den verkar bra?? Hitills är jag inte så imponerad.Men den kanske blir bättre.

Gossipgirl och Lax

Kategori: Allmänt

Hej hej nu sitter jag i sängen och käkar Lax med potatis och hollaindesås(ingen aning hur det stavas) . Ni förstår det var ju nyss gossipgirl på tv men det är en så dålig tid för vi äter alltid vid sju, så då fick jag ta upp maten. Jag är ganska mätt men ska försöka att äta upp allt. Nu är wipeout på tv istället  och det är väl ganska roligt att kolla på det med, men gossipgirl är bättre jag gillar när det är mycket drama och massa saker som händer, men är sur över att Rufus och Lily har ett barn tillsammans. Ja ni kanske inte kollar på det så ni hänger nog inte riktigt med. Jag har faktiskt också gjort en fransk manikyr det blev fel väldigt många gånger men till slut gick det. Ja nu ska jag fortsätta med min mat och skratta åt det som ramlar på wipeout.
Kom på att jag kunde ta foto när jag börjat äta
Stackarn Chuck Bass

Tillbaks från stan

Kategori:

Ja nu är jag tillbaks från stan jag har sättit på mig en mysdress och bara sitter här och tar det lungt. Vi träffade Amanda vid tunnelbanan halv 12 och så åkte vi iväg till t-centralen. När vi gick av visste vi inte riktigt vart vi skulle gå för det finns så många ställen att gå i t-centralen. Men man brukar ju gå längst bort så då gjorde vi det men då gick vi åt fel håll så vi fick åka ner igen och gå upp på andra sidan, men då fick vi ju lite extra motion.När vi kom upp gick vi in på Åhlens och kolla lite på parfym och smink. Lisa vill ha en parfym som har lite fruktig lukt och då såg vi en parfym från Escada. Den lukta verkligen jättegott den hette Moon light tror jag. Vi tog ett foto på den men då en tsom jobba där till oss att man tydligen inte fick ta foto men han ta ett foto i alla fall. Så den parfymen önskar sig Lisa i födelsedag present. Vi gick in på bodyshop också,såklart. Den nyaste smaken är Hallon och det luktar så himla gott det är verkligen som riktiga hallon,sen vill Lisa också ha, haha. Jag köpte också ett par vita jeans leggings och ett vitt linne som jag behöver till dansen på showen. Till lunch åt jag en kebab det var så länge sen jag åt det men det är ju så gott. Såg också att den 17 april så är det premiär för filmen 17 again, den verkar bra det handlar om en typ 40 årig gubbe som blir 17 igen lite som 13 snart 30 fast åt andra hållet. Sen är ju Zac Efron huvudrollen och det är ju ett plus :P
Nu ska jag kolla in lite bloggar och kanske försöka göra en fransk manikyr.

Sommartiden är här

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag och Lisa kvart över 9 då sa Lisa tänk att jag igentligen har sovit till kvart över 10. Först hängde jag inte riktigt med men sen kom jag på att det är sommartid nu. Så nu får vi sova en timme kortare :( Men det blir nog inte så jobbigt. Vid halv 10 satt jag på tvn det var inte så mycket bra men på 6an tror jag så var The Amazing race som kan var ganska roligt att kolla på ibland. Det är en tävling där man är i par och åker över hela världen och gör massa uppdrag och sånt och de som vinner får massa pengar. Sen gjorde vi oss i ording eller rättare sagt Lisa tvinga mig till det. Vi gick ner och åt frukost det blev frallor och ägg . Ja nu fick jag reda på att man inte ställer tillbaks klockan utan fram den så då hade Lisa inte alls igentligen sovit till kvart över 10, jaha jaha. Klockan halv 12 så ska vi träffa Amanda vid t-banan och åka in till stan, det blir nog kul, 100% säker på att vi går in på body shop och luktar :P Ja nu får jag sluta för Lisa vill skriva ett inlägg på hennes blogg med.
Ha det bra/ Hanna  

Stå på huvudet :P

Kategori: Allmänt

Ja nu sitter jag och Lisa och käkar glass, Lisa ska nämligen sova över hos mig idag. Vi har spelade Wii fit en stund, det var roligt, det var första gången Lisa gjorde det ,det hon var bäst på är nog slalom. Ja ni kanske undrar varför jag har en sån konstig rubrik men jag och Lisa står på huvudet och händer lisa kan stå på händer mot en vägg men inte jag. Men det är roligt att göra det vilket fall som helst. Ivkäll är det erath hour då får väl jag och Lisa berätta spökhistorier om hon går med på det, annars blir det väl tjej snack :P Nu måste jag gå för Lisa behöver hjälp och drar i mig så det är väl kris.

Chokladbollar

Kategori: Allmänt

Hej hej, nu har jag kommit hem från Lisa och suttit mig i sängen med datan och raggsockorna är på. Idag i skolan har jag haft 3 håltimmar!  Först hade jag det på Musiken då gick jag till kiosken och köpte en läsk för det var jag så sugen på. Sen 5 i 11 började Matten och efter det var det lunch då blev det köttfärssås och spagetti som var ganska gott. Sen skulle jag haft tyska men då hade jag ännu en håltimme sen var det So då vi håller på med religion. Efter det skulle vi ha Biologi men då hade vi ännu en håltimme! Och slutade en timme tidigare en vanliga fall så då gick jag hem till Lisa. Där kolla vi på bloggar , balanserade och gjorde chokladbollar , de blev goda och Lisa var väldigt sugen på det såg man :P 
Nu ska jag gå ner och äta pasta sallad.
Ha det bra/ Hanna
 

Utmaning

Kategori: Allmänt

Ja här är nån slags utmaning som är på Linas blogg som jag tänkte att jag skulle prova på om det inte går för förjävligt. Varje sak man kommer på ska börja på bokstaven som sitt namn börjar på, då ska vi se hur det här kommer gå. Prova gärna ni med:)



1. Vad heter du?: Hanna

2. Ett ord på fyra bokstäver: Hiss


3. Flicknamn: Helena

4. Pojknamn: Henrik

5. Yrke: Hemkunskap lärare

6. Färg: Hallon rosa, hehe

7. Klädesplagg: Halsduk

8. Mat: Hamburgare

9. Sak i badrummet: Handfat

10. Plats/stad: Hamburg
 
11. En orsak att vara sen: Hissen stannar :)

12. Något man skriker: Halelujah!!

13. Film: High school musical

14. Något man dricker: Hallonsoda

15. Band: Ja det!  det börjar på H

16. Djur: Hund

17. Gatunamn: Holbergsgatan

18. Bil: Honda

19. Sång:
Human med The killers

Det är inte så enkelt :D

Våffeldagen

Kategori: Allmänt

Hejsan svejsan,  sorry att jag inte hann skriva igår men efter skolan hade jag dans och sen kom hem vid halv sju. Sen åt jag middag och efter det så åkte jag och Pappa till MediaMarkt och kolla på mobiler och ipods, jag fyller nämnligen år snart och då vill jag antingen ha en musik mobil eller ipod, men tror jag ska köra på ipod. Vad tycker ni?? När vi var påväg hem så stanna vi på Max och köpte Milkshakes. Efter det hämta vi Mamma från träningen och då var vi sen hemma vid kvart i 9 då satt jag på datan och så tänkte jag att jag kunde skriva ett väldigt kort inlägg innan desperatehausewhifes. Men då fastna jag i en konversation på msn... Men nu ska jag äta våffler :) Idag har typ varit som tisdan fast inte mediamarkt och istället för dhw grace and atonomy

2 timmar sömn till spillo...

Kategori: Allmänt

Ja idag är det måndag, det betyder att det är skola :( Den första lektionen skulle vi haft bild som håller på från halv 9 till halv 11. Men då fick vi håltimme på den lektionen, även fast jag älskar håltimmar så kändes det lite onödigt för då kunde jag ju sovit längre. Jag som var så jävla trött imorse( ursäkta svordomen) och hade somnat tolv och vaknat mitt i natten flera gånger för att min brosa skulle till Miami, lyckos. Men som tur hade vi roligt på den håltimmen , alla drog hem till mig och då spelade vi markolio spelet, då man ska göra olika tävlingar och sådant t.ex. charader. När vi sedan skulle gå tillbaka till skolan så hitta Matilda inte sin sko, jag vet det låter lite konstigt. Men det var så att Matilda hade tagit två olika skor idag :P Och när vi skulle gå så märkte hon att det bara fanns en  och den andra kändes inte alls som hennes sko, så vi letade och vi blev ganska stressade men det var riktigt kul.Men det var hennes sko i alla fall men vi var lite osäkra hehe. Ja annars har det väl inte hänt så mycket Lina kom hem till mig efter skolan då vi fixa hennes design, men han inte så mycket så jag gjorde hennes header som blev väldigt snygg så nu blir jag lite avundsjuk ,varför kan jag inte göra nåt sånt till mig hehe. Ni kan gärna gå in och kolla på den http://likelinas.blogg.se .
Jag har faktiskt gjort om min design med , vad tycker ni??

Torö

Kategori:

Trött+Supertrött=Hanna

Kategori: Allmänt

Hej, ja jag hade inte tänkt skriva ett jättelångt inlägg för jag är väldigt trött som ni kanske ser. Men jag ska berätta kort om min dag. Först hade jag dans, och efter det hämtade Päronen mig och så åkte vi iväg till Torö och gick på promenad, det var väldigt fint där. Efter det åkte iväg till Häringe slott , där vi drack te och år massa sötsaker, det var buffe´ . Jag åt för mycket men det var så himla gott, men skulle inte ha ätit två mango panacottor och två maränger och flera scones med olika sylter, a jag kan rabbla på länge. Men lägger in bilder från Torö ikväll. Nu ska jag kolla på vänner.

Dead and gone

Kategori:

Älskar denna låt.

190309

Kategori: Allmänt

Hej hej, idag har varit en ganska vanlig Torsdag. Imorgon har vi håltimme på den första lektionen så har sovmorgon till 10 i10. Jag hade ju glömt bort att jag sagt att jag skulle lägga in bilder från i söndas så gör det nu. (När jag var och vandra i skogen,bergen)
Äntligen uppe
Utsikten
När vi var nere och gick längst vattnet

Prao

Kategori: Allmänt

Hej hej, vecka 16 så kommer vi ha i skolan något som kallas anorlunda veckan. Då är det prao två dagar och sen en massa andra saker. Jag ska praoa med Amanda men vi har inte hittat något, fast Saras mamma kanske kunde låta oss praoa på hennes jobb men det blir 4 stycken med Desi också. Så vi får se, annars får jag och Amanda praoa på Vivo för där vet jag att det tar emot. Sen måste vi bestämma om vi ska praoa 1 eller 2 dagar. Jag vill 2 Amanda vill 1 men vi får se, fast pappret ska lämnas in imorgon :S

Dagens outfit

Kategori: Allmänt


Dagen outfit:
Allt från gina tricot förutom väskan som är gammal

Min söndag

Kategori: Allmänt

Hej hej idag så trodde jag att jag bara skulle slappa men så blev det inte. Jag, Mamma & Pappa åkte till Fituna, där pappa brukar vindsurfa på sommarn. Men nu åkte vi inte dit för att surfa, ne vi klättrade upp för ett berg. Det var ganska jobbigt men roligt (jag gillar att klättra). Men det var ganska mycket harskit och rådjursskit så det var lite jobbigt. Jag tog några bilder som jag kan lägga in sen. Först hade jag tänkt att rubriken på det här inlägget kunde heta En nyttig Söndag. Men sen kom jag på att jag åt pizza till lunch och Ben& Jerry som jag fick av desi igår, tack så mycket dess. När jag vakna på morgonen så var det första jag åt godis också, men men...
Nu ska jag snart titta på gossip girl.
Ha det bra!

Skuleberget i sommras på Höga kusten

Anden i glaset

Kategori: Allmänt

Igår kom vicki&desi hem till mig, och så vi körde anden i glaset. Det var första gången vicki körde det, och hon trodde inte på det. Men det funkade jättebra och vi alla lovade att vi inte puttade på glaset. Det funkar på riktigt! Och det är ganska läskigt. Det kom namn och allting. Det är i alla fall riktigt coolt. Och jag lovar det funkar, sen vet man ju inte ifall allt kommer hända, men det får vi se...

Vad tyckte ni om melodifestivalen då? Jag är inte så nöjd med vinnaren, det var en riktig chock.

Ha det gött/ Hanna

SG

Kategori: Allmänt


Idag på kemin målade sara och jag på våra händer på biologin. Vi var ganska tråkade.På biologin ska vi nämligen börja med ett nytt tema då vi ska redovisa om nån sjukdom och jag ska redovisa om Mässling. I alla fall rita jag en blomma på Saras hand som blev ganska ful , sorry sara. Men Sara rita ett fint hjärta på min hand och jag ville att hon skulle skriva SG i det, gissa vad det står för?? Vicki vet nog :P

Trött nu

Kategori: Allmänt

Nu är jag äntligen färdig med novellen!! Jättetrött nu, fast det är skönt att jag är färdig. Först hade jag tänkt att jag kanske skulle göra en fysik läxa men Nej! Här har ni i alla fall novellen ni får gärna läsa och skriva vad ni tycker men den är ganska lång........





Skyldig

Hej jag heter Angelica och är 17 år gammal. Jag går i gymnasiet och det går väldigt bra för mig, men jag måste kämpa på en hel del. Det är bara för att jag har hamnat efter en del tidigare år. Då gick det inte alls bra för mig, och jag var inte mig själv. Det var i 8an allt började och allt blev fel. Jag hade precis fyllt femton år. Jag började i en ny skola och var ganska nervös. Jag gillar inte att behöva skaffa nya vänner, och tänk om ingen skulle tycka om mig. När jag kom in i skolan märkte jag på en gång att det var massa olika gäng, dem "töntiga eller dem "tuffa". I min klass såg jag på en gång att det var små grupper. Ett killgäng som var de tuffa och dem såg inte alls ut att vara snälla. Resten av killarna var nog mer som mig, snälla men inte så mycket mer. Men de blev ändå kallade töntar. Sen var det inte så mycket tjejer, men alla dem höll ihop och dem verkade väldigt snälla och duktiga i klassrummet. Efter att jag hade presenterat mig så tog vi en rast. Jag visste inte riktigt var jag skulle gå eller vem jag skulle gå till. Då kom en av tjejerna fram till mig och fråga om jag ville gå ut och ta en cigg. Där började allt. Jag följde med och de visade sig att de tjejerna inte var alls som jag trodde och var motsatsen till snälla och duktiga. I fortsättningen var jag en helt annan person, jag rökte, skolkade och snodde lite saker ibland. Men en dag när jag och en av tjejerna Lollo gick ut och shoppade så blev det inte som planerat. Vi gick in i en märkes affär där de hade jätte snygga saker, men inget vi hade råd med. Jag och Lollo provade två tröjor som kostade tvåtusen kronor sammanlagt. Då säger Lollo att jag ska lägga dem i min väska, jag blir chockad vi brukar ta saker för typ etthundra kronor men inte tvåtusen. Men jag lägger dem i min väska för jag vill inte förlora mina vänner. Vi går ut ur provhytterna och bara går om kring i affären och spelar lugna. Lollo går ut genom dörren och nu är det bara jag kvar. Jag hade aldrig varit såhär nervös förut, jag blev jätte varm och började svettas som en gris. När jag precis skulle gå ut genom dörren så ser jag att det går poliser utanför som säkert hade ätit på pizzerian runt hörnet. Jag fick panik och även fast jag visste hur jag skulle göra så inte alarmet skulle slå på, så går jag rakt ut genom dörren utan att tänka på det och alarmet går igång. Jag tittade efter Lollo men hon är borta. Så jag började springa så fort jag kunde, jag visste inta var jag skulle ta vägen, jag bara sprang. Mitt hjärta dunkade jättehårt och jag såg poliserna springa efter mig. Tillslut klarade jag inte av det längre och dem hann ikapp mig. Den ena polisen höll fast mig medans den andra tog min väska och letade efter det jag hade tagit. Han hittade tröjorna och nu gick vi tillbaka till affären.  

 - Vad heter du?

- Angelica Björngren

Polisen ringde mina föräldrar och körde sedan hem mig. En dag senare skulle det bli en förundersökning . Jag trodde aldrig det här skulle hända mig. Nästa dag åkte vi till polisstationen. Innan det började så fick vi sitta och vänta ett tag. Mamma och Pappa sa ingenting. Det var väldigt besvikna på mig, och visste inte riktigt hur det skulle hantera det här. Efter fem minuter började det. I rummet var det kallt, även fast jag hade på mig en tjocktröja frös jag. Han som skulle förhöra mig var den ena polisen som tog fast mig när allt hände. En ungdomssekreterare var också med och antecknade. Polisen ville att jag skulle berätta min historia av allt. Jag berättade allt och sa ingen lögn. Först ville jag inte berätta att Lollo var med för då kanske jag inte skulle få vara med tjejerna längre. Men varför skulle jag vilja vara kompis med några som får mig att göra kriminella saker. När jag hade berättat allt och svarat på alla frågor. Så kunde jag åka hem, nu skulle åklagaren kolla på all fakta och bestämma ifall jag skulle ställas inför rätta i domstol. Jag visste att det var en stor chans att det skulle bli rättegång eftersom jag snattat förut en massa. Nästa dag vaknade jag vid åtta och bara låg i min säng och väntade på att de skulle ringa, då jag skulle få veta ifall det skulle bli rättegång. Jag ångrar allt, jag skulle aldrig blivit kompis med tjejerna från första början. Klockan två på eftermiddagen ringde telfonen. Mamma svarade och pratade någon minut och tittar sen på mig sorgligt.

•-          Det kommer bli rättegång om en vecka.

Jag känner hur det börjar svida i halsen, och jag kan inte hålla mina tårar längre. Mamma kramade mig och sa att det kommer ordna sig. Jag kollade mig i spegeln och kände inte igen mig själv jag var inte samma tjej längre och ångrade att jag tacka ja till den där ciggen för första början. Mina bruna ögon var röda och min mascara var utkletat på mina kinder. Jag hade nog aldrig varit såhär besviken på mig själv. Vad skulle folk tycka och tänka om mig nu? Den veckan var den långsammaste veckan i mitt liv. Folk tittade snett på mig i skolan och jag kände för att springa hem hela tiden. Jag ville byta skola och bara flytta ifrån Stockholm. Men på fredagen två dagar innan rättegången hände faktiskt något bra. En tjej som gick i min parallell klass som hette Emma kom fram till mig och började prata. Jag trodde hon skulle säga något taskigt men hon sa att hon förstod mig, och tyckte synd om mig. Vi blev bra kompisar och efter skolan gick vi hem till henne och fikade. På söndagen var det dags för rättegången. Den började klockan 11 på morgonen. När vi var framme så var det jätte mycket folk och alla dem var där för att vara med på rättegången och lyssna. Det tyckte inte jag om för jag ville inte att alla skulle sitta och lyssna och stirra på mig. Nu skulle det börja, rättens ordförande började kolla ifall alla som skulle vara där var där, och de var dem. Nu gav ordföranden ordet till Åklagaren, som började ställa massa frågor till mig. Först berättade Åklagaren hans historia av allt och frågade om det stämde in, och de gjorde det. Åklagaren såg ungefär ut som att vara i 40års åldern han hade ljusbrunt hår, ganska stora blåa ögon och en jätteliten näsa. Åklagaren frågade varför jag gjorde det som jag gjorde. Jag svarade att jag inte ville bli av med mina kompisar och kände mig tvingad. Bredvid mig satt en försvarsadvokat som skulle hjälpa mig under Rättegången, men jag kände mig nervös och rädd i alla fall. Åklagaren hade nu fått fram all fakta och tyckte att det skulle bli en ganska hård dom men inte för hård. Men nu kallades ett vittne in, det var en tant som hade varit i affären när allt hade hänt, och sett att det var något skumt på gång. Hennes historia stämde in bra och visade också att jag känt mig tvingad att göra det, även fast jag inte ville. När åklagaren pratat färdigt med vittnet, sa min försvarsadvokat att det borde bli en mild dom eftersom jag inte ville göra det, och kände mig tvingad till det. Medans åklagaren tyckte att den inte skulle bli för mild eftersom jag hade snattat många gånger innan. Fem minuter efter det så sa rättens ordförande att mötet var avslutat och berättade att om två veckor skulle jag få reda på var det blir för dom. De två veckorna gick ganska snabbt, jag hade inte varit rädd eller nervös, jag hade också umgåtts med Emma en hel del. Nu var jag inte med Lollo och dem längre. Jag och Mamma hade kommit mycket närmare och haft det riktigt mysigt tillsammans. När jag kollade mig i spegeln så kände jag faktiskt igen mig, och visste att jag var tillbaka på rätt spår. På måndagen när vi skulle få reda på var det skulle bli för dom träffade jag på Lollo. Jag blev nervös för att jag inte träffat henne sen allt hände eftersom jag bytte klass. Först tänkte jag bara ignorera henne men hon kom fram till mig och faktiskt bad om ursäkt. Hon mådde nog bättre efter hon hade sagt det till mig för hon kände sig nog ganska skyldig över brottet. Vid fyra tiden så åkte vi iväg till tingsrätten och jag skulle få reda på vad jag skulle få för dom. Jag var faktiskt inte så nervös, gjort är gjort och det var bara att acceptera. Nu skulle jag få läsa min dom. Jag satt mig ner och börja läsa, och min dom blev böter 2000kr och att jag skulle ha en kontakt person. Jag tyckte ändå det var ganska bra, men det kanske blir lite jobbigt med en kontaktperson för jag känner att jag inte behöver det längre. Men allt funkade jättebra och jag kämpa hårt och fick bra betyg. Och nu är jag här och berättar detta, och jag har nog aldrig mått såhär bra.

So-novell

Kategori:

Hej, nu sitter jag och jobbar med en so-novell som handlar om lag och rätt. Just nu håller jag på med rättegången. Så snart är jag färdig med novellen jag ska försöka bli färdig idag. För imorgon i på so:n ska vi jobba med grupparbetet då vi gör en pjäs. Ja  nu ska jag äta och sen ska jag fortsätta jobba. Kanske lägger in novellen sen så ni får läsa, men vet inte om ni orkar.

God morgon

Kategori: Allmänt

Hej hej, idag är det tisdag och jag vakna för inte så länge sen. Igentligen behöver jag inte gå upp förs en 20 över så jag känner mig inte alls stressad så då tänkte jag att jag kunde skriva ett inlägg. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om. Men jag kan berätta vad jag gjorde igår kanske. Efter skolan kom Lisa & Amanda hem till mig, vi skulle träna på tyskan och gjöra andra saker såklart. Först åt vi mackor jag åt väldigt onyttigt en med nutella och en med marmelad. Vi drack juice till, men eftersom det var Amandas födelsedag så ville vi göra en liten drink jag och Lisa. Så Amanda gick på toa så börja vi fixa lite det var väl inget specielt men jag spillde ner Lisas hand med Sprite. Men resultatet blev juice blandat med sprite (som faktist är gott ni kan prova) och sedan två sugrör i och lite is, hehhe. Samtidigt som vi åt så kolla vi i hmkatalogen som kommit nu, men hittade intet specielt som jag tyckte var snyggt, eller jo en väst var ganska snygg från divied. Lisa tycker om ett par ballerinor med blommor på men dom ska hon köpa i affären. Sen stog vid på huvudet hehe. Men efter det träna vi faktiskt på tyska guck mal!!!=Titta!!   Sen fortsatte vi att larva oss.Nu ska jag göra mig i ordning .

Ha det bra.
Jag som tittar i hm tidningen på ett väldigt specielt sätt.

Grattis Amanda

Kategori: Allmänt

Hej,hej här kommer ett litet kort inlägg innan jag ska kolla på vänner. Idag fyller nämligen min bästa vän Amanda år och blir 14! Hjälp vad alla blir stora!  :-0. I alla fall ett stort grattis till dig <3 Och tack för att du är sån bra vän :) Ha en rolig födelsedag :D

En väldigt liten bild på Amanda. (Jag där bakom om ni undrar)

Glass

Kategori: Allmänt

Det blev bara bild på glassen hehe. Den andra försvann. Men ni kan kolla Lisas blogg


Gott va?

Middag hos Vicki

Kategori: Allmänt

Morning,Morning! Igår så var jag och åt middag hos Vicki hon hade gjort lasange alldeles själv, imponerande va? Den blev lite bränd på översta lagret,men det var faktiskt ganska gott de med. Sen kollade vi på Melodifestivalen och åt knäckglass som jag tagit med mig:) Skulle köpt Ben&Jerry men det fanns inte så då köpte jag en annan sort. Ja jag lägger in en bild på vickis goda lasange sen och min(vickis nudå)glass. Nu ska ja äta frukost.Ingen aning vad, kanske bakeof :S eller vad det nu heter.

Baby Goodbye

Kategori:

Hej, idag har jag gått omkring och sjungit på Baby Goodbye som var med i melodifestivalen med E.M.D . Sitter fortfarande och nynnar på den. Men den vat en av mina favoriter från Melodifestivalen. Här har ni den. 

Kemi prov

Kategori:

Hej, jag sitter och tränar till kemi provet som är på fredag. Nu har jag kollat på alla punkterna och nu kan jag dom flesta, men det är några som jag inte hittar svar på i boken så jag orkar inget mer. Frågar Stefan(kemi lärare) imorgon om han inte är sjuk som han var idag, men vi får se. Men vet ni vilka lösningar som leder ström? Vad som bildar sura och basiska oxider? Hur spädning påverkar ph-värdet? Så får ni gärna hjälpa mig.
Ha det bra/Hanna

ny design

Kategori: Allmänt

Hej, nu har Lisa och "jag" fixat med designen. Det är roligare än det förra men jag kommer nog fixa lite mer sedan. Jag vill ha färgen lite mörkare och så ska jag ändra iPoden. Jag orkar inte skriva mer eftersom Lisa är här, men jag kanske bloggar senare. Eller inte, hehe. Ha det bra!

P.S  Första dagen i skolan gick bra :) Bilden var inte så stökig som jag trodde, fast min mapp är jätteful. Och så var det roligt att träffa kompisarna.

Borta bra men hemma bäst

Kategori:

Hej hej nu är jag tillbaka från kära Vara där jag har hälsat på mina släktingar. Jag känner på mig att det här kan bli ett långt inlägg men håll ut. Då kör vi, på torsdag kväll åkte vi från stockholm till Vara med x2tusen, jag brukar må ganska dåligt när jag åker det tåget så jag brukar ta en åktablett så jag inte skulle må dåligt. Det var som tur att jag gjorde det den här gången med för vi åkte bakåt. På tåget så gjorde vi väl inte så mycket (vi=Jag, mamma) Vi hade köpt med oss shushi till middag som vi åt, mums. Sen åt jag en hel del godis också som kanske inte var så smart för när vi var framme så bjöd min moster på Mini pizzor som var riktigt gott fast efter det var jag mycket mätt. Jag gick och la mig ganska tidigt för jag var så himla trött. Nästa morgon vakna vi vid 10,det är alltid skönt att sova ut. Då åt jag, mamma och min moster och hennes man frukost. Det var gött. Mina kusiner hade skola. Vid två tiden så var vi hos mormor där min morbror var med. Där fick vi jättegod köttförslimpa :) När vi hade ätit färdigt åkte jag och min moster till Jennys(kusin) skola och hämta henne, sen åkte vi tillbaka till mormor och åt efterrätt, björnbärspaj. Vi satt och prata en stund men sen åkte jag och Jenny till ett badhus och bada, det var kul:) Men vi kunde inte hitta nån bastu, konstigt. På kvällen kollade vi på Let´s dance. Jag hejar på Morgan , han är verkligen jätteduktig. Först heja jag på Laila men sen fick jag reda på att hon har tvälingsdansat förut så då var det inte lika roligt.Efter Let´s dance gick jag och mina kusiner upp och kolla på Full frys som jag inte hade sett förut men det var riktigt kul. Nästa dag tog vi det ganska lugnt vi gick på promenad och sen vid 3-4 så kom Mormor, morbror, mormors kille. Vi prata, åt och kolla på melodifestivalen. MIna favoriter var nog Agnes och Starpilotz som min danslärare är medlem i. Så det är ju kul. Idag så gick tåget vid halv 1 så han inte göra så mycket men kolla på lite full frys. Vi fick åka framåt denna gång men det hjälpte inte och inte åktableten heller. Jag mådde jättedåligt, i början var det helt okej men sen efter jag hade ätit min stora räkmacka började det.Jag försökte ignonera det men det gick inte så bra eftersom en liren flicka bakom mig mådde väldigt dåligt hon med och spydde flera gånger, stackarn :(  Man mins när man var liten då var det jätteläskigt att spy, fast det tycker jag än. Jag hade en kävning men klara mig, jag tänkte att det kanske skulle gå bättre om jag lyssna på musik så jag tänkte på något annat . Jag lyssna ett tag och det gick ganska bra, men när jag lyssna på the man who cant be moved så kom det, och det var inte lite kan jag lova. Som tur hade jag en påse i handen så jag slapp få spya över hela mig. Men ungefär 20 minuter efter var jag framme och då mådde jag mycket bättre. När pappa kom med bilen och hämta oss så träffa jag på en kändis också, Agnes Carlsson hos stog där med en svart canadagoose jacka med nåra kompisar kanske? Har ingen aning. Men det var ganska coolt tycker jag. Men nu sitter jag  med myskläder i sängen och skrver, läser frida och äter Bilar. Härligt.Jag har inga bilder från resan men här kommer en bild från nu.