Hoshanna

BYE!

Kategori: Allmänt

Hej hej ! eller rättare sagt Hejdå :) Nu ska jag åka iväg strax till Sandhamn , imorgon sen kommer Vicki ut och sen kommer släkten och så vidare.. Det kommer bli jätte kul! Hoppas jag iaf :D
Hoppas det blir sol denna vecka för förra året var det inte så fint väder , som ni ser på bilden

The Ring

Kategori: Allmänt

Halojjsan!! Har nyss ätit middag , som jag gjorde. Det blev ceasar sallas, och jag failade ej :):) Som ni såg nedan har jag fått min ring nu ,så här ser den ut:) Ha det bra!

Första paketet

Kategori: Allmänt

dsc01324 (MMS)

Första paketet

Beställt

Kategori: Allmänt

Hej hej! Nu har jag beställt tre plagg från hm , sen har jag också beställt en bok från cdon.com och en ring från stylebytyra. HIhi ja jag passade på att beställa saker idag xd


H&M

It's here

Kategori: Allmänt

dsc01323 (MMS)

It's here

Min special om man vill ha krypfri saft XD...

Kategori: Allmänt

dsc01320 (MMS)

Min special om man vill ha krypfri saft XD Hihi

It's good to be green ;-)

Kategori: Allmänt

dsc01319 (MMS)

It's good to be green ;-)

Vill också vinna!

Kategori: Allmänt

Mamma prata precis med mormor och hon och morgan har vunnit 25000 på triss! Och ska åka utomlands nu, gissa om jag e avundsjuk! ...


XD

Karpathos 2010

Kategori: Allmänt

Nu ska jag börja lägga in bilder då ;) Det är över 400 så jag ska försöka ta så få som möjligt haha. det kommer liye bilder från dem 3 finaste stränderna, som vi åkte till med våran hyrbil. För stranden där vi bodde var inte jättefin. DE tre stränderna heter Achata , Kyra Panagia(tror jag :S) och Apella :) Sen är det från massa andra finna ställen också , om jag orkar lägga in så mycket xd


På flygplasten , med min första Frappechino från Starbucks , gott gott gott!:D Men dyrt ...

Från fönstret på flygplanet 

 Detta var iaf utsikten från balkongen, plus fanta äpple gott!

Jag på balkongen

Hamnen där vi bodde, och längst ut var det resturanger hela vägen så där åt vi oftast


Achata beach

Kyra Panagia

Här uppe satt vi och åt på en liten mysig resturang

Snorkling blev det såklart , det e så kul!


Apella beach:) <33

Påväg ut på middag :9

Pappa som windsurfar

Dem hade usaiska skittles i Grekland! :O men finns bara på ett ställe i Stockholm typ..XD

Medans jag åt dem kollade vi på den vackra solnedgången i Lefkos <3

Jag i bilen , vi åkte på världens läskigaste väg till en liten stad som heter Olympa och ligger i bergen, vi kunde ha dött! Som ni ser bakom mig så går det rakt ner.. först ville vi vända men vi klara det och kom fram till..

Olympa!

Gummorna hade sånna där kläder :) Det är en tradition, och sen satt dem omkring och sticka , det var gulligt.

Hon förklara att om man e gift ska man ha svart ,  och ogirft vitsen satt hon på mig en sån hihi :P



Haha , pappa tar massa bilder när man inte märker , här var vi uppe på ett jättehögt berg och jaggick omkring och sjöng tror jag ... :):) DEt får bli sista bilden, ni får 20 bilder av 400 ;) Ha det bra!


Forum Nacka

Kategori: Allmänt

Hej svejs! Idag var det meningen att vi skulle ligga på stranden men det var inget bra väder , så på vägen hem stanna vi en kort stund på forum nacka och jag gick in på new yorker och köpte tre plagg. Ett par svarta mjukis shorts att sova i, eftersom det e så varmt nu. Sen ett rosa linne och en blårandig tröja med tryck.

Nu sitter Pappa och för över bilder från Grekland, så lite senare så lägger jag ut bilder och så :) Här kommer klädes plaggen , ha det bra! :)

Var på stranden men det är för kallt så ja...

Kategori: Allmänt

dsc01317 (MMS)

Var på stranden men det är för kallt så jag köpte en mocha latte istället xd

Dööör...

Kategori: Allmänt

..av värmen. Visste det var jättevarmt iGrekland, men det är typ lika varmt här. Det trodde jag inte , men det e ju jättekul , eftersom sommrarna brukar vara ganska regninga. Men åå vad jag vill ha en air condintioner i mitt rum just nu xd

Nu har jag kommit hem!

Kategori: Allmänt

Hej hej ! Nu har jag kommit hem från Karpathos en ö som tillhör Grekland. Jag har haft det jättebra men det är skönt att vara hemma nu. Jag skriver ett inlägg sen med bilder om hur det var , det får ni imorgon eller idag ;) NU ska jag bara ta det lugnt ett tag , vet att det är sol ute men orkar faktiskt inte ligga och sola idag eller vara ute så jag ska kolla på film. Det får bli bring it on. Ha en jättebra dag!
Dålig bild men visst har jag blivit lite brun? hihi :)<3

Nu åker vi iväg!

Kategori: Allmänt

dsc01284 (MMS)

Nu åker vi iväg!

Nu drar jag till Grönan :D

Kategori: Allmänt

Fyndat

Kategori: Allmänt

Hej hej ! Igår när jag var i Vby så köpte jag två par jenas på rea , egentligen skulle de kosta 7-8 hundra , men jag fick båda paren för 200, det är riktigt bra XD Sen köpte jag också en mascara och ett par örhängen :) Sen på kvällen träffa ja Lisa , och så gick vi upp till Ängbyhöjden och satt och hade det mysigt :)



Untitled

Kategori: Dagens Outfit

Snart ska jag åka iväg till vby med Rirri och bara kolla en stund, detta är dagens outfit :)

Vittl inne, halsband och kjol som jag fått från Emelie- Ginatricot . Armband- HM

Hemma!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! :) Igår kom jag hem från Amandas land. Jag och Rirri åkte dit i torsdags och vi tre har haft det jättekul. Vi har fiskat strömming, tagit massa båtturer, en båttur så körde Amandas kusin oss och han åkte ut där alla stora vågor är , så vi blev helt dygnsura och jag fick hålla i Riham så att hon inte skulle ramla av hahah, men det var skit kul. Sen åkte vi ring också  som nog var ännu roligare. Det var första gången jag gjorde det så först var jag lite nervös , men sen var det bara askul, en riktig adrenalinkick ;) Sen bada och sola vi såklart , och åt massa godis och chips , för mkt.. Haha här får ni lite bilder , ha det bra!