Hoshanna

Design

Kategori: Allmänt

Ska göra om designen, men nu blev allt så fel. Så jag har den här så länge, kanske blir klar idag får se :)

Saturdaynight

Kategori: Allmänt

Tjena! Nu sitter jag och käkar minttabletter och lyssnar på Salem Al Fakir. Han e en sån härlig prick! Hihi :D
Iaf om en kvart får vi gäster som mamma sa idag.. Egentligen skulle jag ha varit med tjejerna, som skulle blivit jättekul! Men men så är det ibland. Idag har jag handlat mat till paddlingen och klippt mig i Vällingby. Jag är jättenöjd med håret , fast så dum som jag e ibland glömde jag fråga vad hon hette. Men det var på bobbys iaf :)
Där köpte jag också en hår inpackning som verkar asbra med annans.

Jag är riktigt taggad för paddlingen, det känns bra ! :) Synd att jag inte har högtalare till mobil eller något sånt för då skulle det bli bättre med musiken. Jag matilda Lisa och Vicki ska dela tält och vi ska mitt tält och det är tydligen väldigt stort så att man kan stå i det :D Haha, hoppas det får plats bland träden. Men nu ska jag gå ner:) Ha en bra helg! <33

Booring

Kategori: Allmänt

Hade tråkigt så tog massa bilder och gjorde ett litet collage hihi :)

Haircut

Kategori: Allmänt

dsc01418 (MMS)

Haircut

Sunset

Kategori: Allmänt

Happy

Kategori: Allmänt

Jag måste bara..

Kategori: Allmänt


skriva att jag älskar min klänning hihi :D

shopping

Kategori: Allmänt

Hej hej! Idag åkte min kusin hem , så nu kan jag börja blogga lite igen :) Vi har haft jättekul när hon var här. Första dagen så tog vi hand om söta Dilse ( min kusins hund ) så då kunmde vi inte åka iväg, men det var roligt iaf. Sen på fredagen åkte vi till Vällingby där köpte jag en ny kalender till skolan, såhär ser den ut:

På kvällen åkte vi till Vitabergsparken och kollade på superjam, som är massa dansare som battlar och sånt, det var jättebra :D På lördagen åkte vi till ett badställe som ligger på Gålö, det var jättemysiigt och kul. Sedan på kvällen åkte vi in på The voice en kortis vi såg bara Florida. Fast han var ju den man helst ville se också :) Igår åkte vi till stan och åt lunch på montis. Sen shoppa en hel del, jag hitta en klänning på topshop som jag älskar, fast den kosta 700 kr.. Men jag köpte ett linne på hm, och ett nagellack som heter graffiti nail. Det funkar verkligen!

(Linnet kommer visas annat inlägg)
Sen på kvällen gick vi på bio och såg "The Expendables" och den var riktigt bra! Nog den bästa action film jag sett. Det är den filmen som alla största actionstjärnor är med i. T.ex. Bruce Willis, Dolf Lundgren ( han är riktigt bra!), Arnold Schwarsenegger-fast han är bara med en kortis:) Den rekommenderar jag iaf! Föst var vi lite oroliga att den skulle vara otäck för att det är 15årsgräns , men det var den inte ;) Det var ganksa roligt för i salongen så var det bara 5 tjejer (inklusive oss) och restan var massa killar haha.

Idag så gjorde vi inte mycket , jag lämna Jenny på centralstation och sen fick jag åka hem igen, sen ringde mamma och så mötte jag henne i vby.. då blev det mer shopping XD
Jag fick klänningen! fast ingen månadspeng
Blue Bloom Denim Bandeau Dress
sen köpte jag vinter/höst skor
Midcut boot

nu ska jag kolla på tv!

Miss u still

Kategori: Allmänt

Hej ! Nu är det bara en vecka kvar tills skolan börjar :O Det här sommarlovet har gått så himla snabbt , det suger :(  Men 9an blir nog bra iaf ;) Men det kommer bli jobbiga veckor, jag har både dansaudition som jag är så himla nervös för .. plus att två dagar efter ska jag till tandläkarn :S  Haha nu blir det middag, ha det bra!

I´m done

Kategori: Allmänt

Hej! Jag har inte så mycket att blogga om så därför blir det inte så många inlägg, men men. Idag har varit en bra dag, men synd att det är sånt tråkigt väder bara. Imorgon ska jag hitta på något med Amanda, sen får vi se vad jag gör. Ska passa på att sova mycket nu innan skolan börjar;) Nu ska jag kolla på Jersey Shore , ha det bra! 

Nu blir det släktmiddag...

Kategori: Allmänt

dsc01394 (MMS)

Nu blir det släktmiddag...

Sushi till lunch

Kategori: Allmänt

dsc02215 (MMS)

Sushi till lunch

The City

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Idag blir det stan med Lisa, kul :D Jag vill hitta en grå eller svart cardigan till höst, och sen behöver jag höst skor. Men jag har inte så mycket pengar , så det får bli när jag får min månadspeng :) Några skor jag verkligen gillar som kommer från H&M , men de har klack så jag ä lite osäker , kommer bli så lång XD.

Vilken färg e snyggast?

Beautiful day

Kategori: Allmänt

Hej hej ! Just nu sitter jag och spanar in bloggar det var ett tag sen. Sen ska jag nog kolla på en film med päronen. Till det blir det , vi har ätit det ganksa mycke för både jag och Filip har varit på bio, och då har vi både tagit med oss hem popcornkrydda. Har ni smakat det? Jag tkr iaf det är jättegott, för annars brukar jag tycka att popcorn inte smakar så mycket , iaf hemma ;)
Idag har jag varit och badat på några klippor som ligger på dalarö tror jag, det var jättefint där. Sen när jag kom hem hade jag fått post, och det var information om slutaudition som är 22 augusti. Jag är så jäkla nervös! Vill verkligen komma in,  och det kommer hålla på hela dagen. Från 10.00 till 18.00, så det kommer bli en lång dag , men nog rolig också.  Ha det bra!! <333

Låtar jag blir glad av :D

Kategori: Allmänt


Det är så jäkla coolt att Tim Berg/ Avici har blivit så stor. Han e så grym och han har jobbat med min brorsa, och de är  jättejättebra vänner. Men jag hoppas Filip , får hitlåtar också :) Nu åker Tim runt på tuneringar hela tiden, och han har spelat på Ibiza på samma scen som David Gueta och träffat alla kända house dj:s. Så himla roligt, och tänk att jag kan säga, han har varit i mitt hus flera gånger hihi XD

L.A. Candy

Kategori: Allmänt

När jag kom hem igår så hade både min bok och mina hm kläder kommit. Boken är på engelska och är skriven av Lauren Conrad , tv stjärnan från The hills. Jag har läst några kapitel och hittills är den bra. Det är lite svårt med vissa ord, men man fattar alltid sammanhanget, plus att det är bra träning :)
NU ska jag snart äta lunch , det blir pannkakor :D 


Los Angeles is all about hot clubs, cute guys, designer...everything. Nineteen-year-old Jane Roberts and her BFF, Scarlett, can´t wait to start living it up. And when a TV producer wants them to star in a " reality version of Sex and the city," they can hardly belive their luck. Their own show? Yes please!
Soon Jane is televisions hottest star and she´s lapping up the VIP treatment with her entourage of new pals. But those same friends are also angling for a piece of her spotlight. In a city filled with peoplechasing their dreams, it´s not long before Jane realizes thet everyone wants something from her and nothing is what it seems to be.

Härligt att vara hemma

Kategori: Allmänt

Hej hej ! Idag kom jag hem från Runmarö och Sandhamn, jag har haft det jättebra! Tyvär blev det ju mycket sämre väder, men vi har haft kul iaf som tur :) Jag tänkte lägga in massa roliga bilder , men dumma jag glömde min kamera.. Jag var jätteordentlig och packa i laddaren, sen glömmer man kameran haha XD Men Pappa kan ha tagit lite bilder, och sen får jag be Amanda skicka lite bilder från Runmarö :) Det känns jätteskönt att vara hemma, hittills har jag läst Solo och lyssnat på musik. Lovely. Jag bloggar mer imorgon, Ha DET BRA! <333