Hoshanna

Storlien 05

Kategori: Allmänt

Home again

Kategori: Allmänt

Kom hem för typ en timme sen har , ätit och nu pluggar jag fysik , två enkla frågor kvar ;) <3 Imorgon är det fredag! Är det inte härligt? Och vi har idrott :):) Men vi borde hitta på något  efter skolan elr lite senare tkr jag.
Det är jättehärligt att det är fredag , men visst går tiden så jäkla snabbt! Känner att jag börjar få rynkor haha :P Men juste! Det är ju sportlov sen , woho! Jag familjen plus Amanda åker ner till storlien och har det mysig , åker skidor :) Men tar med mig datan så tror jag kan blogga ,för dte finns internet där nere. Men det beror på om jag har tid /orkar. Vad ska ni göra på sportlovet då?? :) Ha det bra slänger in en till härlig bild hahah! Fast från vintern

Dance

Kategori: Allmänt

JAPP nu ska jag iväg och dansa och sen när jag kommer hem ska jag plugga fysik. Tunnelbanorna är ju äntligen igång också :) Japp idag vaer också en bra dag. Jag känner mig lycklig den här vecka hihi :) :) Hur kan jag inte vara det , jag menar jag har världens bästa vänner , tack för att ni finns !  <3  Jag har dansen som äger :) Och jag har min jobbiga fast älskade familj :) :)  Och nu har jag inget specielt att skriva idag heller så nu får ni en till härlig bild haha :P Ha det bra!
Vicki is beutiful ,im just crazy

OOOOnsdag

Kategori: Allmänt

Idag har varit en mkt bar dag! Och detta känns som en kmt bra vecka hhi! <3 <3 <3
Nu sitter jag och pluggar fysik och chattar med vicki picki :) :) har inget intressant att berätta så istället lägger jag in en härlig bild från i sommras ;) Hejdå!

Sleeples

Kategori: Allmänt

Hej hej , idag har varit en härlig dag och jag känner mig lycklig hihi :):) I alla fall så var jag nyss inne på youtube och sökte på melodifestivalen o.s.v och då hittade jag en annan låt med Eric Saade som är ganska bra... så här kmr den Ps: Är det bara jag som tkr han liknar Taylour Lauhtner lite?? :P


Look a like?

Hold on

Kategori: Allmänt

BIKBOK

Kategori: Allmänt


Kista istället

Kategori: Allmänt

Japp , som ni ser på rubriken så kom vi inte till stan , eftersom inga t-banor gick. Men som tur var Amandas pappa så snäll så han kom och skjutsade oss till Kista istället. Det var nog bättre , för det var inte så mkt folk och sen är det ju inomhus också ;) Vi shoppade , käkade och hade det myspysit <3
Lisa , Amanda och Rirri köpte len likadan tröja på New yorker som var jättesööt. Det är verkligen en jättebra affär ,det var nog andra gången jag var i den men dem har verkligen jättemkt snygga grejer plus att det är väldigt billigt :) Men min favvorit affär är fortfarande Bik Bok fast där är det ganska dyrt.. Jag köpte en kortare tröja som är snygg att ha på sommarn och en skitsnygg mer festklänning som jag aldrig kommer andvända fast älskar den hihi :P Sen köpte jag ett piercing smycke också på Lilla Ztenen. Japp nu måste jag gå och plugga Svenska , lägger sen in bilder på mina köp ;) 
 

Nu drar jag till stan! Om det går...

Kategori: Allmänt

Japp nu ska jag alldeles strax gå till tbanan och träffa Riham Amanda och Lisa. Jag hoppas verkligen att tunnelbanorna fungerar och att det går några tåg, för igår var det en väldig kaos. Stog och väntade på tunnelbanan i 20 minuter igår när jag skulle hem från dansen , sen när tbanan kom så stog det plöstligt Alvik på skylten, fast sen som tur byttes det till Hässelby igen . Ja dte var ju intressant hehe...
Aja nu måste jag gå ha det bra XD <3

Hello

Kategori: Allmänt

Nu tänkte jag försöka skriva ett inlägg. Jaa det är lördag idag , nyss kollade jag på melodifestivalen , älskar Darin :) :) , fast nu vet jag inte om jag vill att Darin eller Salem ska vinna haha :P Juste sen förstår jag inte hur Timteij gick vidare, elr vad dem nu hette.
 Idag dansade jag , det var skitkul hade Jockes franska fru, hon var jätte duktig och vacker:) Så det har varit en väldigt bra dag ;) Och imorgon ska jag till stan , hittills är det Amanda som ska med:) Jag vill köpa nån snygg sommarklänning , piercing smycke och det finns en tjock tröja på bikbok som jag gillar också , här kommer en bild på den. Ha det bra !! <3

Missing you

Kategori: Allmänt

Wanted

Kategori: Allmänt

Me like

Kategori: Allmänt

Remember me

Kategori: Allmänt

Den här filmen verkar vara så jäkla bra. Måste måste se <3

Farsan

Kategori: Allmänt

Hej hej:) Kom nyss hem från skolan och nu ska jag väl plugga so. Idag var det ju tyska bajs prov det gick inte så bra men men... Juste idag på morgonen så var det nån tidning här som interjuvade pappa, så när jag skulle gå till skolan ville typ interjuvaren att jag skulle vara med på foto , så då skulle jag och pappa sitta i soffan och le hahha. Hoppas jag blev bra på någon, och hoppas verkligen att dem inte tar med dem bilderna!
Japp annars har väl dagen varit som vanligt, jag och Rirri lyssnade såklart på våran shake that ass musik :))<33

På fredag blir det bio, ska kolla på Farsan, så dte blir nog kul ;)
Ha det bra ! Och juste tipsa gärna om saker jag kan skriva om för mina inlägg är jättetråkiga :)

 

Falling

Kategori: Allmänt

I keep on fallin' in and out of love with you
I never loved someone the way that I loved you

Melodifestivalen

Kategori: Allmänt

Min favorit!:

God morgon!

Kategori: Allmänt

Nu är klockan halv 12 och om några timmar ska jag iväg på dansen. Jag ska försöka plugga lite So innan  eftersom jag inte pluggade något igår men vi får se hur det blir.
Igår så var Lisa, Vicki och Rirri här det var väldigt mysigt :) Fast lite läskigt också haha, för vicki fick ett sms där det stog: Kom till islandstorget om en timme, vi måste prata..
men vi fick aldrig reda på vem det var, men de höll säkert på och skämta och så, men det var lite spännade X)
Vi kollade på Lets dance också ,Rabih åkte ut :(Vem är eran favvo i Lets dance då??Min favorit är i alla fall Claudia. Nu måste jag gå ,Ha det bra! :)

Resultatet

Kategori: Allmänt


Japp det här kmr nog inte vara så länge

Fredag XD

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag och fixar naglarna , lägger in resultatet när det är klart ;) <33 Föresten det blir ju ingen bio idag ,men kan kolla vad som går på söndag kanske.. :) Men nu ska jag väl fortsätta med mina nails, sen ska jag väl försöka plugga liiiite.. hehe .                                                                                                                                      
Vi hörs!

Pardise

Kategori: Allmänt

Nu ska jag kolla på paradise hotel ,sen måste jag sova . Idag har varit en bra dag,förutom att jag fick ett liitet damp utbrott senare på kvällen  när jag skulle plugga So heheh :P <3  Men som tur hade jag Riham ;)
Imorgon blir också en bra dag :)) <333 Hejdå!

SO

Kategori: Allmänt

Borde plugga... Men jag hatar verkligen so , ska plugga lite senare ikväll men har en känsla av att det inte kommer gå så bra. Ska man jämföra vattenkraft och olja och sedan jömföra vattenkraften och oljan i två olika länder ?? Sen svara på alla skog frågor o.s.v..?    Idag har i alla fall varit en väldigt bra dag , och nu har jag min Edward tatuering på plats ;) <333  Ha det bra :)))) <3333333333333       
 
                 

The love of my life :p

Kategori: Allmänt