Hoshanna

Sporty

Kategori: Allmänt

Heejsan! NU kommer ett snabbt inlägg med dagens outfit. Denna dag har bestått av massvis med sol, infomöte till sommarjobbet, Pirrigt! Och snart härligt mys med bästa barndomsvännerna. Japp det har varit en bra dag hittills!
Huvtröja & Shorts-HM , Nagellacket är Mavala och färgen heter "Sweety" sedan har jag läppstiftet "Dare" också från Make up store. (inte på första bilden dock;))

New in

Kategori: INSPO

I torsdags var jag i stan med Lisa och då handlade jag två plagg och idag var jag i vby och då handlade jag ett plagg + min balväska! Tänkte visa upp plaggen nuu :) <3
Strandtunika-HM , älskar!
Huvtröja-HM, snygg och mysig!
Ett par vida jeans-Vero Moda, jättesköna och snygga!Här får ni en bild med dem på! syns dock inte att de är vida ;)
Heheh ser jättekonstigt ut på bilden men orkade ej beskära hihi <3

Gårdagens + dagens

Kategori: Dagens Outfit

Eftersom jag glömde in dagens igår så får ni både gårdagens och dagens idag ;) <3 hehe

Hiihi lite konstig bild, men detta är iaf gårdagens och består av: Jeans-Vila Linne-HM Armband-bikbok Skor-Scorett


Shorts-Gina Kavaj och Linne-HM Fjäderörhänge-itemsbyjohanna Ring-glitter Berlockarmband-Gammalt

Dagens

Kategori: Dagens Outfit

Kavaj, Stickat linne-HM byxor-Gina

Kameran ger inte riktigt färgerna rättvisa

Jag måste bara...

Kategori:

..rekommendera den bästa eyemakeupremovern jag någonsin haft. Mascaran, ögonskugga går bort jättejättelätt. Definitivt en av mina favvorit produkter!

Camomile Gentle Eye Make-Up Remover , från Bodyshop

Fringe

Kategori: INSPO

Jag har blivit helt förälskad i några plagg från topshop-med alla dess fransar. Men dock är många av plaggen för dyra :( sååå jag får väl bara drömma om drömma om dem:( . Får se, helst vill jag ha den vita koftan/blusen. Älskar den.


Snyyyyyggg

Snyyyggare

Snyggast!!!

Reality set in.

Kategori: Allmänt

Heej! Längesen jag blogga , men jag ska försöka skriva lite mer. Men jag är så himla lat helt ärligt hehe :) Har myckte dansrep+plugg nu också, så jag hinner faktiskt inte skriva så mycket. Idag har jag iaf inte gjort så jättemycket hittills , handlat, läst Elle och Solo Mode-mycket fint! ÅÅ älskar mode, tänk vad roligt det skulle vara att jobba på en modetidning...Jag har provat massa kläder också hihi.

Juste måste berätta! Jag har fått sommarjobb, jag fick det genom kommunen . Vilken tur va? :) Känns jättebra att få ihop lite pengar. Jag kommer jobba på en förskola som ligger i Alvik så det är både nära och bra. Dock känns det ganska nervöst, men det ska nog bli bra!

Stranger

Kategori: Allmänt

Heejsan! Hoppas alla hare gött ;) Det är jättefint väder ! Jag har legat ute i solen och broderat på mitt broderi som måste vara klart snart, så det är ju skönt att jag har kommit en bit. Men nu sitter jag inne, jag mår inte så bra. Dte började i torsdags med bara halsont men nu hostar jag och har huvudvärk. Så äter massa halstabletter och dricker Te, för jag får inte bli sjuk(are)! NU är ju  sista veckorna i skolan innan beyugen sätts plus att vi håller på att repar till dans showen, så himla dålig timing att bli dålig. Men jag ska bli frisk över helgen! Dock hinner jag inte vila så jättemycket för jag har en teknisk rapport att börja skriva på, fast ska ta en dusch först och bli lite pigg ;d Ha det bra!!



Bilder från weheartit

Yesterday

Kategori: Dagens Outfit

Halloj! Allt bra? Med mej är det väl helt okej är ganska trött, men det ska bli skönt med helg. Snart måste jag väl börja arbeta med tekniska rapporten som är till imorgon , men det brukar inte göra något om man lämnar lite senare så kanske gör det om jag inte änner mig nöjd med arbetet. Idag har varit en ganska speciell dag, vi hade nationella på förmiddagen (som gick hyfsat bra) sedan hade vi efter lunch typ"hela skolan springer" eller vad man ska kalla det. Då gick iaf alla klasser långa rundan, eller var med och tävlingsprang. Fast jag och Vicki fuskade för att vi ville se vinnarna hihi :) Aja nu får ni gårdagens outfit för jag hann inte lägga in det igår.


Har gjort feather extension, älskar det!

Mitt hjärta blöder.

Kategori:

Sitter och skriver om en bok till vårat engelska arbete och lyssnar på Veronica Maggios nya album "Satan i gatan" riktigt många bra låter enligt mig.

Lyssna här-->Veronica Maggio – Satan i gatan

Dare

Kategori:




Äntligen är det mitt. Love.

1/5

Kategori: Allmänt

Heej allihopa! Eller ja rättare sagt ni få som läser min blogg ;D Längesen jag blogga , så allt är som vanligt allstå. Men  nu ska jag skärpa mig och försöka blogga mer! Tänkte skriva lite om min härliga helg även fast den inte riktigt är över än. I fredags kväll hade jag och Lisa en liten tjejmiddag då vi firade vår födelsedag (och innan dess hade jag balett) det var jättemysigt och fick lite smått och gott som jag kan visa upp sen i bloggen :) Sedan igår så träffade jag Cornelia, vi åkte in till Karlaplan och kollade på ett genrep i Oscarskyrkan till musikalen "Joseph and the amazing technicolor dreamcoat" som Emelie och Josephine är med i. Det var jätteduktiga! Och det var jätteroligt att se, rekommenderas! ;) Sedan var det ju valborg igår och då gick jag ner till brasan med mina härliga vänner och sprang på några fler, sedan gick vi bort till snorrängen som jag nog måste säga var en av de tråkigaste ängarna jag varit på , det var nästan tomt. Men det var riktigt skönt att gå en lång promenad! x) Sedan slutade kvällen med att jag och Connie sat hemma hos mig och drack nästan upp en hel pepsi flaska medan vi kollade på Burlesque som är en sån himla grym film :D Sen sov jag som en stock hela natten!