Hoshanna

Preppy

Kategori: Dagens Outfit

Todays: Kornblå jeans- herrgeud minns ej (i LA) , Skjorta- Lindex, Stickat-Bikbok , Väska-BjörnBorg

ASOS- Beauty

Kategori:

Image 1 of Lip Rock - MetallicImage 1 of Lip Rock - HolographicImage 2 of Shimmer Twins Red Cluster Heart LashesImage 1 of Shimmer Twins Red Cluster Heart LashesImage 3 of Paperself Paper Lashes - ClownImage 1 of Paperself Paper Lashes - Clown
Image 2 of Shimmer Twins Purple Scatter Heart LashesImage 1 of Shimmer Twins Purple Scatter Heart LashesImage 1 of Hershesons Instant Clip in HighlightsImage 2 of Hershesons Instant Clip in Highlights
Image 3 of Nail Rock Printed Nail WrapsImage 4 of Nail Rock Printed Nail Wraps
Så jäkla häftiga skönhetsprodukter från asos.com , äger ett par nail rock(ovan) fast i leopard tryck. Tycker allt är snyggt såhär på bilderna, men i verkligheten? njaa
Vad tycker ni???

Prada Brogue Sneakers

Kategori:

Kommer alltid vilja ha dessa skor från Prada.. men drömmen blir väl aldrig sann haha ;) Såg nu att de har kommit en lite liknade ripoff på HM , ett ganska bra budget tips .

Lunch i city.

Kategori: Allmänt

Har lunchat inne i stan med mamma och varit på en behandling på house of beuty, mys mys. Nu ska ja ta det lugnt och läsa och dricka en chailatte i min underbara Central Perk kopp:)<3

Love At First Sight

Kategori: Kärlek

Skor - Vagabond , finns på nelly.se

Leoleoleopard

Kategori: Allmänt

Älskade skor som köptes i L.A

Mysmaxi

Kategori: Allmänt

Dagens outfit, körde på mysigt och bekvämt, och resultatet blev svart maxiklänning , grå/beige/brun kort virkad tröja , och massa silver ringar som ej är på , på bilden. Matchade också militärgrön jacka med pälskrage till detta. Detaljerad beskrivning ;)

Sååå svååårt

Kategori: Allmänt

Tjenixen ;) Vet inte vad jag ska skriva och har så himla dåligt med ideer till olika inlägg, så nu får jag sorgligt rappotera att detta blir ett kort text inlägg. Imorgon börjar vi egentligen 10 över 12 men jag ska till skolan halv 11 för att göra en biologi labb, skoj! Nu ska jag hugga in i boken jag läser just nu , eller rättare sagt är tvingad att läsa just nu( svenska arbete). Boktjuven heter den, handlar om en liten flicka som lever under andra världskriget och hennes livhos hennes foster familj hittills. Japp en ganska deppig bok måste jag säga.
Efter det blir det kanske lite tv, men förhoppningsvis går jag och lägger mig och får lite skönhetssömn, något som behövs. Imorgon bjuder jag nog på en outfit, så kika in då! Ha en bra kväll nu! <3 <3

MISS IT

Kategori: Allmänt

Bläddra igenom gamla bilder som jag lagt upp på bloggen. Hittade dessa två bilder då jag köpt en ny glansspray, och jag måste faktiskt säga att dessa bilder får mig att sakna mitt långa hår riktigt mycket.

Downtown

Kategori: Allmänt

Me in Hollywood Downtown

Redwood

Kategori: Allmänt

Redwood forest. Beautiful pic by my Father.

Spinning

Kategori: Allmänt

What's up! Sitter och skriver svenska recension och är lite duktig så jag kände att jag behövde en liten paus. Imorse 11.00 var jag och Vicki på en spinning klass i Åkeshov, jobbigt! Det var jättebra träning och svettig blev man, men måste säga att konceptet är lite konstigt för där vi var iaf så satt man och cykla som fan i ett mörkt rum vilket var ganska skumt hehe. Men nu känner jag mig duktig! :D Älskar verkligen att träna, för att jag älskar verkligen känslan när man är klar och känner sig duktig! ;)
Hoppas alla har en jättebra dag!
Jag + Webcam

BOX

Kategori: Allmänt

Tjeena , för ett tag sen kom jag hem från ett tränings pass med Emelie! Jag låg i pyjamas och kollade på tv, och sen ringer Emelie och frågar om vi ska träna, vi valde boxning vilket började inom en halvtimme (då) så det blev en jäkla stress haha :) Men vi hann och det var jätteskönt att komma igång med träningen! Plus att jag sprang på Riham också som jag inte träffat på flera månader! <33 Så nu känner jag mig iaf hälsosam och lycklig , dock en jääävla träningsvärk. Puss på er!!

Inspo

Kategori: Kärlek

En del

Kategori: Dagens Outfit

En del av dagens, ny tröja från Zara.

Dance To The Beat.

Kategori: Allmänt

Godmorgon goda vänner! Söndag idag, skola imorgon-SKIT. MEn det ska bli en skön härlig söndag, så jag tänker inte vara negativ än hehe. Vid 5 tiden kommer Cornelia och Emelie över så ska vi laga middag och kolla på bilder från min resa. Det kommer bli så mysigt så! Jag ska försöka plugga lite innan dess men vi får se hur det går, det är så svårt och min hjärna har inte riktigt kommit igång än efter jullovet, HIHI :)
Blir ett litet inlägg sen med Dagens Outfit ! Hoppas ni alla har en underbar söndag! <3 <3

Simpelt

Kategori: Allmänt

Hej igen! Nu börjar jag få koll på designen igen vilket känns jätteskönt! Så nu börjar uppdateringen typ som vanligt. Jag tror jag kommer ha den simpla designen som jag har just nu ett tag , för jag tyckte det blev ganska snyggt. Vi får se om jag skapar någon header sen ;)
Snart går jag nog och lägger mig om det går, dock är jag fortfarande väldigt Jetlagged ( efter Calfornien) Såå vi får se hur länge jag orkar hålla mig uppe inatt. NIGHTY!

Två favoriter just nu!

Kategori:

Work it

Kategori: Allmänt

Hejsan! Vääldigt längesen! Jag kommer börja blogga som vanligt eller bättre snart igen, men just nu är det något fel och designen går inte att ändra. Blir lite små galen sådär , men jag ska försöka klura ut nått, annars får det väl bli en ny blogg..
XOXO