Hoshanna

SPORTLOV!!

Kategori: Allmänt

Har inte mycket mer att säga just nu! ;) <3

Funderingar

Kategori: Allmänt

Gårdagens

Kategori: Dagens Outfit

Som sagt går dagarna väldigt fort, jag trodde att jag senast bloggade igår men det var i måndags. Varning dålig uppdatering haha. Nu kommer iaf gårdagens Outfit upp! TOPP-ZARA BYXOR-MONKI

Måndag

Kategori: Allmänt

Jag önskar att jag älskade måndagar . Men när klockan ringer på morgonen blir jag alltid lika sur och ledsen, helgen går ju så förbaskat snabbt! Sedan får man tänka att det gör ju faktiskt skoldagarna också, så jag ska försöka vara positiv. För snart är det ju fredag ;) Hoppas alla har haft en bra helg iaf! Nu måste jag börja planera nästa hehe ;)

Spenderar tid med nya tröjan

Kategori: Allmänt

Rubriken säger det mesta, förutom att snart är jag väl pank

Me Like

Kategori:

Tre par snygga skor från Zara, vill ha de alla. Gillar verkligen den nya designen på skor då man har metal längst fram på pumpsen. MUMS

It's Friday ,Friday, gotta get....

Kategori: Allmänt

Ja som sagt är det Fredag, dock blir det en slö en. Är så jäkla trött så kommer inte gå ut och göra något ikväll, det får bli tv-serier och slapp i soffan istället. Imorgon ska man upp tidigt också,eller ja rätt så tidigt iaf för då ska jag iväg och ta livmoder hals cancer sprutan. Därefter blir det plugg BUHU :( Vi har så himla mycket plugg just nu, helt sjukt. Aja ni alla får ha en underbar fredagskväll, PUSS!
<-- Mysfaktor

Happy Valentinesday!

Kategori: Allmänt

Varit sjuk idag men haft en bra dag ändå. Tacksam för mina underbara vänner och familj!

Hittade min drömklänning

Kategori: Allmänt

Underbar skapelse från Acne

Miss U

Kategori: Allmänt

Cali

2 random

Kategori: Allmänt

Nude nails , kimono, bling

Wehoo!

Kategori: Kärlek

Nu har min ryggsäck och mitt lilla snygga bra andedräkt kit kommit från asos! Ryggsäcken var assnygg! :)

Min mage kurrar.

Kategori: Allmänt

Ja som ni förstår på rubriken så är jag hungrig! :( men jag lovade mig själv att inte äta försän middagen idag och jag kämpar på! Förstår inte de människor som kan gå och bara äta frukost, lunch och middag, själv måste jag ha mellan mål och något att äta efter middagen - plus lite smått och gått hehe. Men nu kämpar jag på här! Ha en bra kväll! <3  Ps: Det är Glee och Homeland idag, plus att jag fick hem en chic tidning så jag mår förövrigt hyfsat bra!
<-- En lycklig och mätt tjej ;)

Dagens Detaljer

Kategori: Dagens Outfit

Mycket simpel men snygg outfit idag, helt svart, med högmidjade jeans , magtröja och öppen transparent skjorta+ en enkel tunn silverkjedja och gröna naglar och öron! ;)

Grapefruit and SATC

Kategori: Allmänt

Rubriken säger allt

LDI

Kategori: Allmänt

Här kommer ett lat dagens inlägg, det blev byxdress från hm och kavaj från Gina :)

Veckans färg

Kategori: Allmänt

Nymålade naglar

Saknar

Kategori: Allmänt

Vill ha sommar och en snygg hatt på huvudet.

Marc By Marc Jacobs

Kategori: Kärlek

Två saker jag skulle vilja har från Marc Jacobs, funderar faktikst på att köpa klockan :)

Look.

Kategori: Dagens Outfit

DAMP

Kategori: Allmänt

Jag gillar inte itunes.

De springer mot mig.

Kategori: Allmänt

Tjeeena! Jag kom nyss hem från skolan och om lite mer än en timme ska jag iväg på träningspass med Lisa. Idag blir det boxning som är mitt favoritpass så det blir nog kul, eller iaf jobbigt ;) Egentligen skulle Emelie vara med, ni som har koll på mitt liv vet att jag och hon brukar gå på det hihi :P men nu har hon blivit sjuk, så kryya! <3 <3
Är ganska glad faktiskt för att jag inte har några läxor, förutom matten såklart då. Så nu känner jag faktiskt att jag kan slappna av lite! Hoppas alla har en bra dag! Vi hörs!