Hoshanna

Dark Fantasy

Kategori: Allmänt

 
Gammalbild, då jar har mitt älskade fjäderörhänge från item.
Jag kom för ett tag sen hem från dansen, och nu ska jag laga mat. Eller laga och laga, värma färdigsoppan ;) Ha en trevlig kväll och glöm inte bort solsidan! Om ni nu kollar på det ;)

:(

Kategori: Allmänt

Hej hej, nu ska jag iväg till dansen. Skoj skoj :D Fast nu kommer jag skriva något sorgligt.. mitt läppbalsam e borta! Jag tror jag har tappat det i snön så det är ganska omöjligt att hitta :( Jag känner edan hur läpparna håller på att bli torra :O haha, jag har iaf ett till men det är inte lika bra, så jag måste till välingby en snabis någon dag och köpa ett nytt. Japp då vet ni det hhi, kanske inte sådär jätteintressant men men. Ha en bra dag!

Nån som kan tipsa ett bra läppbalsam? Jag hade ett stift från body shop och det var grymt, så det kan jag rekommendera :)

Bikbok in my heart.

Kategori: INSPO

Var inne på Bikboks hemsida , som nog inte var så bra. Fy vad mycket snyggt jag hitta, älskar verkligen bikbok. Synd att det inte var superbilligt, för då skulle jag kunna köpa allt som jag vill ha hehe. Nu lägger jag in lite sånt som jag blev lite smått förälskad i. Allt kopplar jag till våren/sommaren. SÅ nu får det bli sommar hallå! Fast jaa det är nog långt kvar, men då kan iaf klä mig sommrigt kanske? hihi :)

Vi börjar med två jättesnygga bodys, den blåa skulle vara snygg till ett par byxor(de marinblå) som visas lite längre ner :)


Två snygga toppar till våren , den vita/beiga skulle vara snygg till byxorna nedan. Den orange/röda skulle vara assnygg med ett par tighta jeans och massa klumpiga naturfärgade halsband till det.

Här kommer byxorna som är högmidjade, och var fina i dessa två färger. Hoppas de sitter snyggt på, för brukar inte passa i sådana byxor. Men hoppas!

Brun jacka i mocka. Så snyggt.


Cool ring, kostar bara 50 spänn också ;)

Långklänning , snygg med skärpet.Och utan.

Två par coola solglasögon. De med leopard skulle jag kunna köpa för sådana modeller passar jag i, men kan nog se dum ut i dem runda, fast de är ganska heta ändå.

Glömde nästan de typ viktigaste, ascoola jeans shorts! Vill ha<3


ELLE

Kategori: Allmänt

Heej! Idag har jag mest hjälpt Pappa att ta hand om hushållet. Eftersom som Mamma är utomlands. Det är inte så enkelt som man tror! Pappa suger , han vet inte ens var vi har alla saker i köket så då märker man hur mycket han brukar hjälpa till hemma haha ;) Men nu ska jag iaf bara lyssna på musik och läsa Elle , som jag köpte när vi handla. Har nog aldrig läst den för jag brukar oftast köpa typ Veckorevyn eller Solo, men det är mer mode i Elle och det gillar jag! <3 Ha en fortsatt trvelig kväll allihopa!


Fullt upp

Kategori: Allmänt

Heej! Nu ska jag snart sova, men har pluggat och har haft fullt upp idag så jag har inte hunnit blogga. Så detta blir ett mini inlägg. Somsagt fullt upp idag, skola , kommer hem och måste plugga sen åkte jag iväg till Södra Latin, verkade ganska bra är dock lite osäker. Sen hämtade vi min moster på centralen för imorgon åker hon och Mamma till egypten. Japp jag är avis, väldigt avis. Men jag hoppas det får det jättebra, jag kommer sakna mammis. Men nu när hon inte hemma så vet jag att det blir Pizza och Sushi någon dag och det är ju nice hihi ;) Aja nu ska jag göra klart svenska texten och sen sova, Godnatt!! <333

Why is it so damn hard..

Kategori: Dagens Outfit

Godkväll! Kom för ett tag sen hem från dansen och sen har jag bara ätit och duschat. Nu måste jag tyvär plugga.. fast glömde tyska läxan i skåpet. Men det var inte så svårt, så dte ska nog gå bra iaf :) Så nu får dte bli svenska istället, på fredag ska vi lämna in värsta texten som jag inte har börjat på än. Hinner inte göra den idag, för att idag måste jag göra dikten som också ska lämnas in. Så det får bli imorgon, fast imorgon ska jag också på Öppet hus på Södra Latin. Men det är bara kämpa på! Juste då kan jag passa på att svara på kommentaren som någon hade skrivit, den personen undrade vart jag tänkte söka. Hm jag vet inte riktigt vart jag ska söka, men iaf Blackeberg och Södra Latin, annars så e jag clueless hihi ;) Aja nu måste jag plugga , ni får en dagens outfit idag som består av Topp& Halsband-H&M Byxor& Linne- Gina

Time for some dancing.

Kategori: Allmänt

Heej! nU ska jag alldeles strax iväg till dansen. Det är första gången efter jullovet, så dte känns lite pirrigt. Men det borde gå bra. Det ska bli jättekul att börja dansa igen , för det var så längesen. Hoppas jag inte suger hehe. Skoldagen idag var bra, lång som alltid. Vi redovisade i svenskan också, det gick faktiskt ganske bra. Men är alltid så nervös, så det kunde ha gått lite bättre. Men jag är nöjd. Jag vill verkligen verkligen få mvg i svenska, för jag måste verkligen höja mina poäng, så håll tummarna! x) Måste gå nu, ha det bra! :) <33

HIhi, hade lite tråkigt igår, men var inte denna bild ganska cool? :)

Midnight Plum

Kategori: Dagens Outfit

Hej ! Idag var första skoldagen efter Polen. Det var bra, en ganska lång dag men ändå ganska rolig. Det är iaf skönt att vi inte har bild längre. NU har vi musik istället och det är ändå ganska kul. Nu ska vi göra ett eget arbete och då kan man göra en egen danskoregrafi. Jag tänkte kanske göra det och jobba ensam, men då måste man sen visa för klassen och det vet jag inte om jag vågar. Men det är nog bra för betyget om man gjort allt själv och så. Men vå får se om jag vågar. Aja nu ska ni få dagens outfit. Idag hade jag mitt nya läppstift på mig. Love it. Färgen syns inte riktigt på bilden, men det är iaf Maybeline Midninght Plum ;)

Tröja: Monki, Jeans: Weekday, Ring:Bikbok, Örhängen:Glitter

Hemma!

Kategori: Allmänt

Igår natt ( tror jag det var) så kom jag hem från Polen. Det har varit en grym resa! Riktigt kul. VI har gjort lite allt möjligt, kan lägga in lite bilder imorgon kanske. Men har så  fullt upp denna vecka så vi får se hur det blir med bloggningen. Ha det gött!

Hejdå!<33

Kategori: Allmänt

dsc01568 (MMS)

Hejdå!<33

Packat och klart! Tror jag..

Kategori: Allmänt

NU har jag packat och fixat till polen. IMorgon bär det av! KUUL! Det ska bli riktigt roligt. Nu får vi hoppas att jag inte glömt något bara. Men det tror jag inte, det viktigaste har jag iaf. Det här blir nog sista inlägget innan vi åker , så alla får ha det jättebra. Det kommer vi förhoppningvis ha :) ÅÅ taggad!!
<--TYp aå glad e jag, fast vääldigt trött just nu hehe

Träning gick asbra, INTE

Kategori: Allmänt

Hej , hahah som sagt var dte första gången jag träna efter lovet. Jag vet inte vad det var med mig men hade ingen koll Emelie kanske blev lite irri hihi :P men det var kul och jag var jätteglad :D Och Emelie var jätteduktig ;)
<--Träningsproffsen xD

Anne Franks dagbok

Kategori: Allmänt

Heej! Egentligen borde jag sitta och läsa Anne Franks dagbok. Men jag orkar inte, fast jag har typ hälften kvar och borde läsa ut den innan vi åker till Polen. Men den e faktiskt inte så bra.. bara ibland kan den vara lite intressant. Men vi får se den kanske blir bättre. Senare idag , runt 6 så ska jag och Emelie träna. Härligt. Det blir första gången jag tränar efter lovet så får se hur det går. MEn nu borde jag väl försöka läsa lite, ha det bra!

:D

Kategori: Allmänt

Heej! Kom hem från skolan för ett tag sen, vi har arbetat med förintelsen som vi ska göra imorgon också. Så det är ganska skönt att inte ha det vanliga schemat och göra lite andra grejer. Det känns som om vi inte har haft jullov, jag har redan vant mig vid skolan nu och det känns typ som vanligt. Så de e bra. Gaah på Söndag åker vi till Polen, det blir nog väldigt kul fast är jättenervös inför skidåkningen. Men det borde gå hyfsat, fast vill inte att någon ska se mig hehe. Jaa har inte mkt mer att skriva nu..ha en fortsatt trevlig daf hih ;) <3

Shoppingshopping...

Kategori: Shopping

Hej! NU är jag tillbaka från stan med Amanda och Lisa. Det var skoj, men man blir alltid så trött efter. och pank.  Jag köpte de två topparna på Gina tricot och en sminkborste att applicera foundation med på bodyshop. Makeup rådgivningen gick jättebra och det blev väldigt fint och lärde mig lite småsaker om hur man ska sminka och så ;) Nu ska jag nog kolla på Jersey Shore eller New moon, hann bara att se 1an igår. Ha det bra! <3

Foundation borste

Den ena toppen..

..och den andra, fina va?:D

The Tourist

Kategori: Allmänt

Riktigt bra film faktikst :) <3

Morgondagens planer.

Kategori: Allmänt

Hejsan hallå, hur står det på? Hehe. Jag är väldigt trött och tänkte faktiskt kolla igenom alla 3 twilight filmerna efter jag skrivit klart detta :) Jag hoppas det fungerar för att förra gången så gick det jättetrögt, men det ska nog gå. Imorgon måste jag vara pigg för ska iväg till stan vid 12 med Amanda och Lisa. Egentligen skulle jag först dit för att jag ska på makeup rådgivning på body shop, kul va? :) Jag ska vara där klockan 1, så kommer de typ sminka en och säga vad man passar i och så. Men ville inte åka in ensam och bli sminkad, lite läskigt hihi ;P Men L och A kan väl kolla i affärer så länge men vet inte hur länge det håller på, en halvtimme kanske? Sen ska jag shoppa också, hittade lite saker i vby idag som jag tänkte köpa imorgon i stan. För dte var två toppar på ginatricot, och har ett presentkort men det glömde jag hemma idag. Var bara i vällingby ett tag med kusinen Jenny som varit på besök över helgen. Det har varit roligt, vi gick på bio igår och såg The Tourist och jag rekommenderar den verligen. As bra var den! Det är typ en action film men den är också lite rolig kan lägga in trailern sen. Sedan har jag fått träffa söta Dilse också, och det är alltid kul. Jag vill ha hund, fast tyvär kommer vi nog inte att skaffa det :( <3 Ajaj nu blir det twilight, ni får en bild på Dilse!

I´m inlove

Kategori:

Sandalette
Jag blev förälskad när jag såg dessa söta skor på dinsko idag när jag var i vby en snabbis. Fast de är mkt finare i verkligheten ;) Fast vet inte om jag kommer köpa de, för då ska man ju använda de mycket och jag är alltid lite försiktig när det gäller klackar. Vill inte bli lång, men det är så galet snyggt med klackskor. När jag blir äldre, då ni! :P Men jag vill iaf ha ett par snygga vårskor,vad har man för skor på våran egentligen? Typ sneakers.. Jag har ju mina converse men har tröttnat liite på de sen har jag de dära ed hardy skorna men de passar inte riktigt till allt. Vill ha några snygga, låga i denna färg. Vi får se om jag hittar något. Bye bye!<3

I´m lazy

Kategori: Allmänt

Halloj, vet att det var ett tag sen jag blogga men har bara inte orkat. Men jag skriver när jag känner för det, för sånna här inlägg som inte handlar om någonting är inte jätteskojiga ;) Om 5 dagar börjar skolan, det ska bli ganska kul att komma igång igen eller vad man ska säga. Fast längtar mer efter att börja dansen igen, har varit ganska rastlös på lovet och tagit det vääldigt lugnt. Men det kanske e bra, för då har jag mkt energi när skolan börjar får jag hoppas :) Ha det bra! Nu ska jag fortsätta kolla på Jersey Shore,love it haha <3