Hoshanna

XD

Kategori: Allmänt

Sitter fortfarande uppe och kollar på alla möjliga interjuver med taylor, och nyss såg jag en och då sa han att han också är hana favorit bok! Då blev jag glad XD Vi har nått gemensamt , nu sitter jag och lyssnar på musik . Jag är liksom pigg så det är onödigt att jag försöker sova , för igår låg jag i 2 timmar och försökta sova tills jkag gav upp. Inte bra..

Taylor Lautner snackar om Stockholm

Kategori: Kärlek

Det här är ett klipp när Taylor Lautner är med i Live with Regis & Kelly. Det är efter twilight fan event som var här i Sverige , så då pratar han lite om det. Han e så verkar så himla trevlig och snäll. Blev ju lite besviken på twilight fan event att ham var så långt bort , men det är ändå coolt att ha varit i samma rum som honom , synd bara att vi inte fick atougraf . Men åå han verkar fantastisk! :):) Ja jag vet jag är töntig.. vill inte vara som alla andra fans. Men jag e kankse inte det för jag e på riktigt lite kär tror jag hih<3  Aja nu ska jag inte göra bort mig , kolla på klippet! :D

Ma-ma-ma- macka-a-a-a-a , bara Vicki fattar XD

Kategori: Allmänt

Tjeba! Visste inte om jag skulle skriva Tjaba eller tjena så det fick bli Tjeba ;) Dagen har varit jättebra,  jag sov ganska länge fast sen ringde mamma och väckte mig. Idag har jag varit med Viktoria , först åkte vi in till Välingby och kolla runt lite. Eller vi kolla iförsig i ingen mode affär men Vicki behöver en ny mobil så då titta vi mest på det. Sen satt vi på mcdondalds ganska länge och prata , trevligt trevligt :) Och efter det åkte vi hem till mig och läste tidningar sola , och spruta vatten hehe :P Fast det var inte så mycket till sol så då gick vi in och skrev värsta coola rapplåten haha! XD Vicki kom på mest och allt var grovt haha, hon e en sån badgirl xd <333

Nu ska jag väl snart äta hoppas jag, är jättehungrig . Hej då! <3

Ljudet av ditt hjärta

Kategori: Kärlek

Hej hej! Tog nyss en dusch efter en lång dag i solen och det ända jag gjorde var att läsa i streck. Nu har jag snart läst ut Ljudet av ditt hjärta/ Eclipse och insett att den är just nu min favorit av dem fyra böckerna. För kärleken är verkligen så himla stark i trean med triangeldramat och allt. Älskar verkligen kapitlet när de är i tältet och Jacob ligger tillsammans med Bella i sovsäcken för att värma henne medans Edward får sitta i hörnet. När de tror att Bella har somnat och de pratar med varanndra som vänner. Om hur de båda älskar henne och vem som är bäst för henne. Och kapitlet efter när Jacob och Bella kysser varanndra och Bella inser att hon är kär i Jacob också och att hon älskar honom jättemycket. Bara det att hon älskar Edward mer ,  och hon står inte ut med att såra Jacob. Och sen när kampen e slut mot de nyfödda vampyrerna och Victoria och Jacob har skadat sig och Bella åker dit när han har vaknat för att säga att hon älskar honom men inte lika mycket som hon älskar Edward. Det kapitlet e så himla fint! Och Jacob säger at det är bättre att Bella iaf insåg att hon e kär i Jacob för då vet han iaf att han gjort allt han kan.  Bara att Edward e som en drog för henne som hon inte kan leva utan , annars hade de säkerligen varit tillsammans och han hade varit som hennes sol, som han alltid va förut när Edward lämnade henne. Och det är då titeln Eclipse kommer. Sånt fint citat , då han verkligen förstår att han gjort allt han kan . Här kommer citatet:
"Han är som en drog för dig, Bella" Jacobs röst var fortfarande mjuk,inte alls kritisk. " Jag förstår nu att du inte kan leva utan honom. Det är för sent. Men det hade varit sundare för dig. Istället för en drog hade jag varit luften, solen" Jag drog på munnen i ett sorgset leende. " Det var så jag brukade se dig" , sa jag. "Som solen, min egen sol. Du skingrade molnen åt mig." Han suckade. "Moln  klarar jag av. Men jag kan inte slåss mot en solförmörkelse"

Kapitlet sluta med att de säger att de älskar varanndra , och Bella åker hem.  Så allt löser sig med Triangel dramat och så , bara att Jacob blir väldigt deprimerad som man läser om i Fyran. Men som sagt en fantastisk bok.
Eclipse(solförmörkelse) Som allstå borde vara en metafor för Edward i citatet .

Konfirmation

Kategori: Allmänt

Hej hej ! Nu ska jag strax iväg till Vickis konfirmation, ska träffa Lisa kvart i. Imorse åkte jag iväg till vby och köpte present, och det blev inslaget så fint för jag köpte snyggt presentpapper också ;)
 Jag har på mig min nya Maxiklänning , så här kommer en bild på den och sen mitt hår , som jag vet ser jättetrassligt ut...

Macarons

Kategori: Allmänt

Vill ha! Ser så gott ut :D Såg nån gång att kissie la in det på sin blogg, men har ingen aning vad man kan köpa det, de är typ ganska dyra. Finns typ på ett cafe i Stockholm på Östermalm. Men sen kan man baka det också , fast då kanske det inte blir lika gott hihi , de ser inte lika gott ut då iaf haha :) Om man läser på bloggar så har alla de köpt sånna när de var i Frankrike.




Recept om man vill prova på:

Kakor
4 dl florsocker
125 g skållad och mald sötmandel
1 1/4 dl äggvita, ca 3-4 äggvitor
1/2 dl strösocker
ev 2 droppar röd karamellfärg

Smörkräm
100 g rumsvarmt smör
1 1/2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 ägggula
2 msk hallonsylt
ev några droppar röd karamellfärg

 

Sätt ugnen på 150˚C. Sikta ner florsocker och mandel i en bunke. I en annan bunke: Vispa äggvitan med en elvisp, först på låg hastighet, öka efter hand. Tillsätt strösockret, vispa till en fast marängsmet. Det tar ca 5 minuter. Häll i de torra ingredienserna i marängen och blanda varsamt. Spritsa, eller klicka ut med två teskedar, ca 50 klickar stora som femkronor på plåt med bakplåtspapper. Låt kakorna vila ca 15 minuter på plåten, vilan gör att dom inte spricker i ugnen. Baka i nedre delen av ugnen i ca 12 minuter. Kakorna ska vara lite mjuka i mitten. Dra av bakplåtspappret från plåten till köksbänken, direkt när kakorna kommit ur ugnen. Låt kakorna kallna.

 

Smörkrämen:
Lägg smöret i en bunke och sikta ner florsocker och vaniljsocker. Vispa med elvisp tills blandningen är ljus och porös. Vispa ner äggulan och hallonsylten. Färga eventuellt med lite röd karamellfärg. Bred en klick smörkräm på hälften av makronerna och täck med den andra hälften så att de ser ut som små hamburgare. Förvara i kylskåpet.

 

 

:(

Kategori: Allmänt

Hej , längesen jag blogga men har helt enkelt ingen lust..
Jag hoppas alla har det bra<3

Sale

Kategori: Allmänt

Hej hej! :) Kom nyss hem från stan med Rirri och Matilda. Först åkte jag in med Rirri för att hämta biljetterna till Tfe. Fast blev lite sen när jag skulle möta R för jag hade massa bajs skavsår , så då fick jag ta av mig skorna igen och sätta på massa plåster. Folk säger att converse e skönt , jag håller inte med! Det går att ha på en vanlig vardag , men jag och Emelie gick på en två timmars lång promenad imorse och efter ett tag fick jag så ont så jag fick gå med strumpor. Vi gick ju i skogen så dem blev alldeles leriga, så dom slängde jag när jag kom hem. Men nu mår mina fötter bra! XD
När vi var i stan så var vi ganska länge inne på Bikbok , det är så himla mycket rea där , allt e typ på halva priset. Så om ni är på stan gå till bikbok då kan ni göra mkt fynd haha :) Jag köpte iaf ett blått linne där och Rirri köpte en snygg kjol med leopardmönster tror jag och en grå tröja med massa glittriga saker på axlarna ;) Matilda köpte en snygg sommar hatt på Åhlens, det behöver hon för hon ska till Malta på måndag, kul! Hoppas du får det jättejättebra :D <33 Nu ska jag gå , snart kommer Emelie hit. Ha det gött! :)

 

Dagens 17/6-10

Kategori: Allmänt

dsc01257 (MMS)

Dagens 17/6-10

Dagens 17/6-10

Kategori: Allmänt

dsc01257 (MMS)

Dagens 17/6-10

have2have

Kategori: Kärlek

Klicka för att stänga fönstret
Klicka för att stänga fönstret
Klicka för att stänga fönstret

Klicka för att stänga fönstret
Klicka för att stänga fönstret



Snygga sandaler från have2have.se

Twilight fan event

Kategori: Allmänt

Jag är väldigt glad nu för jag och Riham fick biljetter till Twilight fan event på Tradera, så imorgon ska jag möta upp säljaren och få biljetterna och betala , lite scary fast det verkar vara en gullig tjej så det e  lugnt ;)
 
Jag kommer se min kärlek hihi  :)
Taylor och Kristen kommer att interjuvas , det kommer vara klipp från nya filmen och liveband kommer spela , det blir nog jättekul. Vill ha atuograf men det kommer nog vara världens kö , fast ja vi får se vad som händer. Kommer ta med kamera iaf ;)

Shopping

Kategori: Allmänt

Hej hej ! Idag efter jag varit med Rirri så träffade jag Lisa och vi åkte till stan. Hon behövde en bikini och hon hitta en också. Jag shoppade lite också och köpte två saker från Gina tricot med mitt present kort som jag fick i födelsedagpresent. Jag köpte en stickad tröja/tunika och Ryggen är öppen med typ trådar över hehe ni får se på bild ;) Sen ett halsband med guldiga ringar.


Jordgubbar och grädde i solen med Rirri;-)

Kategori: Allmänt

dsc01250 (MMS)

Jordgubbar och grädde i solen med Rirri;-)

Dagens :)

Kategori: Allmänt

dsc01249 (MMS)

Dagens :)

The Barcelona Bikini

Kategori: Kärlek


Märket heter Desigual, och där gör dem alla plagg handgjort och olika så då vet jag att ingen kommer ha exakt likadan bikini som jag ;) hihi :)<3

Dresses

Kategori: Kärlek


Modekungen.se

Home!

Kategori: Allmänt

Hej hej! Nu har jag kommit hem från Vara. Det har varit en bra liten resa och jag har haft det kul. Bästa dagen var nog igår eftersom vi var på Liseberg. Men det är skönt att vara hemma, jag e så himla trött. Det finns säkert flera stycken som fortfarande sover , men jag har varit uppe sen halv 6 så det känns som att klockan typ är 4 nu. Jag ska ta en dusch och sen vet jag inte om jag kanske ska sova för jag håller på att slockna nu..
 Juste när jag kom hem så stog en present på mit skrivbord , Päronen var ju i Barcelona så Mamma har köpt en bikini till mig , den var jättesnygg och kmr användas mycket. Lägger in bild senare , ha det bra!

Snart blir det fika

Kategori: Allmänt

Hej hej ! Nu sitter jag ensam vi datan för Jenny är ute och jobbar, på nedervåningen står min moster och bakar för om ett tag kommer mormor och några till för att fika. Det blir nog trevligt och gott, oj nu kom de , måset gå!!

Rain

Kategori: Allmänt

Hej hej! Nu sitter jag vid min kusins data och tänkte skriva ett liter inlägg. Hon är nämligen i stallet och sen när hon kommer tillbaja så ska vi åka till lidköping och kolla i affärer och så. Jag är ju nere i västergötland i Vara och hälsar på. Päronen är i Barcelona och har det bra , så jag är ensam här och tog tåget ner själv, läskigt va? Men jag spydde faktiskt inte , stolt! hihi. Det regnar här nere så det är ju ganska tråkigt för i Stockholm e det ju jättefint. Men på söndag ska det bli bättre väder så då ska vi till Göteborg och gå på Liseberg! NU måste jag gå! Ha det bra! Eller gött som man säger här XD

Hannas äkta stil! SOMMARLOV! Efter pizza l...

Kategori: Allmänt

dsc01207 (MMS)

Hannas äkta stil! SOMMARLOV! Efter pizza ligger vi i solen och skrattar av våra roliga videos <3 /Lisa

Hitta min första fyrklöver! Kan nog behöva...

Kategori: Allmänt

dsc01188 (MMS)

Hitta min första fyrklöver! Kan nog behöva turen;-)

Dagens

Kategori: Allmänt

dsc01185 (MMS)

Dagens

Who wants to be alone?

Kategori:

Låten som fastnat i mitt huvud.


<3

Dear John

Kategori: Kärlek

Jättebra film! Fast önksar att dom hade varit mer med varanndra , och mindre hemska saker hade hänt. Men så är det i en film. Lärde mig en sak från filmen också hih
Att om man har nån som man faktikst bryr sig om och tycker om så ska man inte ge upp och istället hålla fast vid den personen <3

 Jag rekommenderar filmen om man gillar kärlek, som jag vet att dem flesta av mina kompisar gör. Iaf lycklig kärlek ..haha :)



Var på filmen med älsklingen Lisa <3

Vrf ska allt vara svårt?

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Ska snart äta frukost sen ska jag ut i solen. Jag fick faktiskt lite färg igår när jag sola! Fett coolt XD hihi. Så nu ska jag iaf försöka få lite mer. Imorgon så ska vi ju till Vasa parken med klassen. Det kan nog bli kul, bara jag e positiv så ska det nog gå ;) Har nån sånna där sony ericsson högtalare så man kan ha musik? Det skulle vara bra iaf. Ska ni ha mer er pengar till mat eller ha matsäck? Bra att veta :):) Ha en härlig dag allihopa!

Me and my strawberrys

Kategori: Allmänt

dsc01176 (MMS)

Me and my strawberrys

All by myself

Kategori: Allmänt

Hej hej! Kom nyss hem från affären med Mammsen. Mamma och Pappa ska bort ikväll så jag blir ensam hemma , så då följde jag med och handla middag och lite smått och gott till mig som jag ska ha ikväll. Sen har jag förberet några filmer och så. Jag ska försöka vara ganska nyttig , istället för godis köpte jag jordgubbar iaf :) Nu ska jag fika med Mamma , ha det bra!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Hej hej :) Igår var jag hos Matilda, hon och Vicki hade en försenad födelsedagfest. Det var jätteroligt , och vi tog massa härliga bilder haha. Även om man såg ganska hemsk ut på dem mesta xd Men japp de flesta kmr nog hamna på facebook. Till Matilda hade jag köpt en blå blus, jag tror hon tyckte om den. Till Vicki köpte jag en brun utan sol och ett armband, tror hon gillade det också. Nu ligger jag och lyssnar på musik, ska kankse ut och sola sen, även fast det är ganska tråkigt så vill man ju ändå ha lite färg. Fast jag har verkligen jättesvårt att bli brun:(
Ha en bra dag!

Nu ger jag mig av!

Kategori: Allmänt

dsc01168 (MMS)

Nu ger jag mig av!

Dirty Picture

Kategori:

Shoes

Kategori: Allmänt

Halloj:) Vet att jag inte bloggar så mkt , men vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Men nu ska jag försöka skriva ett bra inlägg. Idag var jag i Vällingby efter skolan med Rirri Amanda och Lisa och köpte presenter. Det är verkligen jättesvårt att köpa presenter , man vill ju att personen ska tycka om den det måste liksom kännas rätt haha XD Men jag tror faktiskt att det blev bra köp. Egentligen hade jag behövt att kolla lite saker åt mig fast jag orkade ej. Jag behöver typ vita ballerinas eftersom jag bara har sneakers , sen måste jag ha ballerinas till skolavslutningen också. För det är nog inte så fint med en rosa spetsklänning och röda converse, fast om jag inte hittar får det väl bli så haha ;) Sen vill jag ha en svart skjorta som jag såg på kissies blogg, som faktiskt var väldigt snygg från hm.  Nu har jag kollat runt lite på dinsko.se och dem här vanliga vita , vilka är snyggast?
BallerinaVanlig vit?
Ballerinaeller med stenar på?
BallerinaDem här var också väldigt söta , snyggast?

My guitar

Kategori: Allmänt

dsc01163 (MMS)

My guitar

Summer

Kategori: Allmänt

Hej hej! :) Kom nyss in, har varit ute och solat på altanen men ja jag fick såklart ingen färg. Dagen har varit bra det är jätteskönt i skolan nu eftersom manhar jobbat klart med allt så då tar man det mest lugnt på lektionerna och idag fick vi saft och kakor på svenskan hihi :) Nu tänkte jag faktiskt spela lite gitarr , ha det bra! <333

Byxdressen

Kategori: Allmänt

dsc01161 (MMS)

Byxdressen

Don´t know what to say.

Kategori: Allmänt

..