Hoshanna

TisdagTisdagTisdag

Kategori: Allmänt

Heej! Denna dag har bestått av en lektion en joggingtur med Lisa , musik och spanat in massa snygga kläder på nätet, blir galen det finns så mycket snyggt! Jag shoppade ju ändå ganska nyss men känner redan att jag måste shoppa igen, stan i helgen kanske? :) Aja en härlig dag iaf och imorgon blir det ännu en härlig dag förhoppningsvis, vi ska ha en klassdag på skansken vilket känns ganksa skönt :)

No time to sleep

Kategori: Allmänt

Hej! Hoppas alla mår bra! Idag är det måndag vilket innebär att en till skolvecka är igång. Idag börjar dansen också, känner mig ganska trött men det är bara att tagga till! Kommer ju inte dansa lika mycket i år så jag får njuta av varje lektion! Måste åka om en halvtimme typ, pirrigt! Det ska gå bra, visst??
NU märker man att sommarnen är över ;)

En dag..

Kategori: Kärlek

Läste precis ut boken "En dag" en underbar bok! SOm jag rekommenderar till er alla. Det här är nog kanske den första riktiga icke ungdomsbok som jag läser .. Denna romantiska historia var långt ifrån den vanliga <3

Fall is upon us

Kategori: Dagens Outfit

Stickad tröja, Armband-Bikbok , Kjol-Hollies, Väska-Björn Borg

Drar ut och Joggar!

Kategori: Allmänt

2011-08-24_18_19 (MMS)

Drar ut och Joggar!

Fringe & Feathers

Kategori: Allmänt


Väst och Halsband-H&M , Långklänning-Bikbok

I LOVE TO READ.

Kategori: Kärlek

HEj! I sommras insåg jag hur härligt det är att faktikst läsa en riktigt bra bok. Så nu har jag blivit lite bok galen och för ett tag sen fick jag hem 6 böcker som jag beställt.
Tre svenska: Fallen Ängel, Det är så logiskt alla fattar utom du, En dag

Har börjat med att läsa en dag som är jättebra, vet inte om ni har hört talas om den för den är ganska poppis. Är iaf en romantikst histora som utspelar sig mellan 15 juli 1988- 15 juli 2006, handlar om att man kan leva hela sitt liv utan att inse att det man letar efter finns rakt framför. Den är jättebra hittills!
Tre engelska: The Notebook, The Lucky one, The Carrie diaries.


Det var det! Sen när jag börjar på en ny bok så kan jag berätta lite vad den handlar om och  så , om det är någon som ör bokintresserad! :) <3

Dagens outfit.

Kategori: Dagens Outfit

Slänger in vad jag hade på mig idag också, eftersom jag är så dålig på att komma på vad jag ska blogga om så är det här nog det bästa jag kan "blogga om" hehe <3
Jeans-Weekday Linne-HM Halsband-Gina

Lite nya kläder.

Kategori: Shopping

Hej! Tänkte slänga in lite bilder på det jag har shoppat, dock så är det en klänning till som jag får ta och lägga in senare. Den ena vita klänningen vet jag är ganska sommrig , men jag kunde inte låta bli att köpa den för den är så fiin hih :) Men det är bara att vänta tills jag kan ha på mig den, nemas problemas ;)
Som sagt sommrig men får ha den på skolavslutningen eller nått hihi , love.
Plisserad kjol med spetskant, jäätefin att ha både på hösten och sommarn :)

Dagens detaljer

Kategori: Allmänt

2011-08-22_14_58 (MMS)

Dagens detaljer

Typiskt mig.

Kategori: Allmänt

Shoppat! Visar allt sen! :) <3

Ögongodis

Kategori: Allmänt

Underbart udda filmer med bra budskap, kan vara något att se.

The first homework

Kategori: Allmänt

Heejsan! är gaanska dålig på att uppdatera bloggen eller jag vet liksom inte riktigt vad jag ska skriva , men förhoppningsvis får jag lite goda ideer snart. Nu har jag precis gjort klart min första läxa , väldigt lätt men man känner ändå att skolan är på gång på riktigt. ÅÅ jag hoppas att det inte blir masssa massa plugg, visst det kommer bli mycket men vill göra massa annat också liksom! Jag får väl njuta av mjukstarten antar jag ;)
NU ska jag kolla på ett avsnitt av "Pretty little liars " en serie som jag börjat titta på som är riktigt bra, watch and see!

Happy Birthday!

Kategori: Allmänt

Idag fyller min underbara vän Cornelia år! Stoort grattis! Läs hennes blogg på onlycornelia.blogg.se

Dice

Kategori: Allmänt

Heej! Kom nyss hem från skolan, idag var det andra dagen. Klassen känns faktikst bra och det är inte lika spännt som det var igår och folk är jättesnälla. Det enda jag är orolig över är om jag kommer palla plugget , förhoppningsvis gör jag det. Men nu ska jag inte oroa mig i förtid!
NU ska jag ta det lugnt är redan jättetrött och vi har gått i skolan två dagar haha, imorgon börjar det på riktigt känner på mig att det kommer vara en jobbig dag. Vi börjar 10 över 8 och slutar 20 i 5 och sista lektionen är det matteprov. MEn nu skah jag ta dte lugnt sen senare blir det vby för att köpa lite anteckningsblock!
PS: Ser ni läsare den nya designen ? om ni ej gör det så kommer den upp om ni uppdaterar sidan ;)

Föörsta skoldagen :O:O

Kategori: Allmänt

Heej ! Nu blir det en kort uppdatering ! Ska alldeles strax möta Lisa och gå iväg , läääskigt :P <3

Morning!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Idag är min sista sommarlovsdag :S Japp imorgon börjar jag skolan, pirrigt men det ska nog bli bra :) Idag så måste jag fixa och trixa lus att jag ska börja på ett nytt projekt. Byta rum med Filip och göra om det, vilket innebär mycket tid och arbete hehe. Men strax ska jag börja lägga ner alla saker i lådor och kommer antagligen inte hinna mer än det idag. Sen måste jag bestämma vad jag ska ha på mig imorgon, har ingen aning! :S Hihi vilka problem va? ;) Neej nu måste jag komma igång med arbetet!
XOXO

?

Kategori: Shopping

HEEJ! Jag blev klar med designen för längesen men jag kan själv inte se den när jag trycker upp min blogg :S Och när jag kollade på pappas data så var den jättekosntigt, men hoppas det fixas snart!
Tänkte iaf lägga upp de nya plaggen jag köpt! Byxorna är från Monki och är i svart chiffongtyg, och den marinblå stickade tröjan är från H&M .

Todays project

Kategori: Allmänt

Hejsan! Sry för att jag har bloggat lite dåligt, men nu ska det bli bättre! Till och börja med så ska jag idag försöka göra om designen, har börjat tröttna liite och det kanske ni också gjort. Förhoppningsvis så är det en ny design innan klockan slår tolv! Sedan måste jag rensa min garderob också, man glömmer bort så mycket fina plagg som man har för att de ligger längst ner i lådan och gömmer sig, åååh vad jag vill ha en stor garderob.. hehe
Det senaste dagarna har bestått av shopping och grönalund var jag på igår! Jag och Cornelia var så modiga och åkte allt läskigt haha :P Favvoriterna var Insane och katapulten! ;)
Om jag hinner sen så ska jag lägga in bilder på nya grejerna idag, men det får vi se. Ha en bra dag! <3

New in.

Kategori: Shopping

Här kommer två nya föremål :) Den ena är en jacka som jag köpte i en stor galleria i Scicilen, lyckades hitta ett kap på rean, det blev dyrt men inte jämfört med vad allt annat kostade. Jackan är Diesel och är i en biker modell och är en röd tunn täckjacka typ, tyckte den var väldigt cool och speciell :D Sedan fick jag igår hem ett par pumps från Nelly som jag ÄLSKAR, det är i svart mocka och klacken är 11 cm hög vilket betyder att jag blir en jätte :P
Jackan
Skorna:)
Vad tycker ni??

Been gone for to long.

Kategori: Allmänt

Heej! Sry för så dålig uppdatering ,måste skärpa mig! Jag har varit i höga kusten ett par dagar så jag har inte kunnat blogga+ att jag är lat. Men nu ska ni iaf få en bild på "nya" frillan som jag lovade! ;)
Snart kommer ett inlägg med lite nytt som ni inte sett än! :D <3

It's gone.

Kategori: Allmänt

Hejsan! Idag har varit en ganska lugn dag , har fått lite saker gjort t.ex. varit på banken och fixat med lönen och skaffat kort, städat mitt rum och sen på morgonen var jag i vällingby och klippte mig , och nu är jag en korthårig tjej! Älskar det men det känns lite konstigt också när man har haft långt hår så länge. JUste sen köpte jag ett par ny solglasögon också på hm eftersom mina andra gick sönder, jag ska försöka lägga in bild imorgon så ska ni få se håret och brillorna! ;) hihi . Ha det så jättebra! <3

Lucky me

Kategori: Allmänt

Heej! Varför rubriken lyder "Lucky me" är för att jag äger en står låda med 40 olika smaker av Jelly beans, som dom flesta vet att jag älskar :) Det enda som är negativt med Jelly beans är att det är ganska dyra , denna kosta typ 170 spänn, fast vet inte det kanske är normalt :S Aja, jag njuter ändå ! hihi :P
Random update, jag vet ;)