Hoshanna

SHOES

Kategori:

Det skulle vara jättekul att ha ett par "vinterklackar" i år, finns så många snygga!
Dessa två kommer från nelly.com

Red

Kategori: Dagens Outfit

Dagens: Klänning(här som kjol) -MQ, Topp-Monki, Jacka-Diesel(köpt i italien)

Nummer 2

Kategori: Allmänt

2011-09-29_13_27 (MMS)

Nummer 2

My love

Kategori: Allmänt

2011-09-27_14_45 (MMS)

My love

FREEDOM

Kategori: Allmänt

TJENA! Längesen jag vet , men det är fullt upp med plugg och annat. Det är inte först än nu som jag faktikst inte har någon läxa , eller iaf inte nån stor hehe :) Idag hade jag matteprov, pluggade hela dagen igår för att det är så mkt och svårt. Satt i 3 timmar och kom hem vid 5, bläääääääää. Men nu ska jag ta det lite lugnt och läsa! Vi hörs snart!

Monkiworld

Kategori: Dagens Outfit

Gårdagens: Allt MONKI, förutom halsband-gina

Sneakpeak

Kategori: Allmänt

2011-09-22_16_44 (MMS)

Sneakpeak

Click click click flash.

Kategori: Dagens Outfit

Heej! Sent innlägg med dagens outfit kommer nu, hade egentligen min röda cape på mig idag också + boots men jaa inte innomhus;) Såhär var jag allstå klädd på skolfotot, hoppas det blev bra! Jag blinkade en gång , han får inte välja det klassfotot haha.
Allt från Bikbok , undantag ringen som kmr från HM

We dance to the beat.

Kategori: Allmänt

Heej! Ska strax kila iväg till dansen , skoj skoj! Tänkte bara säg aatt ni ska uppdatera min blogg för det är lite ny design den verkar inte synas om man inte gör så :P KOmmer hem vid tio och då blir det en snabb dusch sen bums i säng, och juste middag också för den delen.
Dansar i Filips snygga tröja som han lämnat kvar

Happy day's

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Idag är en underbar mysig dag! VI skulle haft orienteringsdag idag men vakna med ett sms av fronter där det stod att det är inställt på grund av vädret :) Så nu är det mys hemma med en bra bok lite glee och en kopp te. Nån gång för jag väl gå upp och lämna sängen men inte riktigt än :P <3

You can't pass me

Kategori: Allmänt

Hejsan! vet ganska längesen men har inte vetat vad jag ska skriva, vet i och för sig inte det nu heller. Men jag ska snart iväg och fixa ett nytt pass, scary! Hoppas man blir bra på bilden, ska man le eller inte? :S hihi.

Fly.

Kategori: Allmänt


Topshop+Weekday=

Kategori: Dagens Outfit

Dagens outfit, klänning-topshop, kofta-weekday+boots till det som icke synes

Ännu en söndag

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Idag är det söndag blä blä blä. Jag har ia haft en jättebra helg hittills. Igår spenderade jag hela dagen med Mamma. Vi åkte in till stan , gick på götgatan och shoppa massor, åt en riktigt bra lunch i city, satt vid slottet och njöt av solen och till sist var vi på operan och såg svansjön. Det var jättemäktigt och bra, så himla begövade dansare! Sedan efter det blev vi hänmtade och pappa och vi åkte iväg och satte oss ute på en pizzeria och åt middag, MYSIGT MYSIGT.
Idag måste jag tyvärr plugga lite, specielt mattematik- det är väldigt svårt måste jag säga. Gud vad jag saknar vår gamla lärare Christina.. Men men det är bara kämpa :)
NU ska jag göra mig i ordning, ha det gött! <3

Underbar dag

Kategori: Allmänt

2011-09-10_14_34 (MMS)

Underbar dag

I WANT YOU

Kategori:

New item

Kategori: Allmänt

2011-09-07_16_09 (MMS)

New item

Världens sämsta mobilbloggare?

Kategori: Allmänt

Haha , jaa som ni ser nedan så blev det lite fail med inläggen, jag glömde bifoga bilden när jag skicka hehe, men det är inte första gången det händer;) DEt är iaf en filminspelning utanför vårt hus, jag vet inte vad det är som spelas in , men det är lite barn så det kanske är något barn pogram?
Dagen har varit bra dock väldigt jobbigt, vi hade pulsträning på idrotten.. men japp snart ska jag ut och jogga med Emelie så det kommer väl bli värre hhi. Men innan dess blir det ett avsnitt av glee som jag har börjat kolla på, sen ska jag njuta av min risifrutti, jag tycker det är så gott! :D

Filminspelning utanför vårt hus..

Kategori: Allmänt

Filminspelning utanför vårt hus..

SMS-inlägg

Kategori: Allmänt

2011-09-06_17_58 (MMS)

Deutsch

Kategori: Allmänt

Tjena! Slutade för ett tag sen, idag var det tidigaste skoldagen. Underbart! NU sitter jag och pluggar tyska glosor och sen sent ikväll blir det dans. Ska bli väldigt skönt att träna, även om det kan vara det värsta som finns så är det på samma gång så himla härligt. Så japp. Så ser dagen ut, såg ni att jag hade min söta klänning på mig idag? Kunde inte vänta till nästa sommar att ha på mig den ;D

Sista sommaren

Kategori: Allmänt

2011-09-05_14_17 (MMS)

Sista sommaren

Go

Kategori: Allmänt

Heej! Hoppas alla haft en bra helg , eller ja den är inte riktigt över än :) Strax ska jag åka iväg till Vällingby med Viktoria så ska vi se sista Harry potter filmen :) KUL! Hoppas den slutar riktigt bra nu och jag hoppas verkligen att Ron och Hermoine blir ihop hihi :D Det känns bra att hitta på något på söndagar för annars är det bara depp och plugdag för att det är skola dagen därpå , men nu blir det bio! :)Måste gå!

The Dress

Kategori: Shopping

Älskar denna klänning, underbara höstfärger.

Love

Kategori: Allmänt

Bradshaw

Kategori: Allmänt

För ganska längesen såg jag tv.serien sex and the city som alla vet vad det är :) Och älskar det glamorösa livet de lever , och jag älskar typ allt som Carrie(sarah jessica parker) har på sig. Tänk om man kunde ha sånna vacka bakelser och andra chica skapelser, åhh drömmer mig bort till ett liv med mode, underbara kläder i stoora mängder...

Black Book

Kategori: Allmänt

My Bad

Kategori: Allmänt

Blev lite fel förra inlägget , Oskar med k ska det va :) Hemma nu och sitter vid datorn som vanligt , han var verkligen asbra! Har hört från flera att han ska vara dåligt live , men han var riktigt bra :D Var där med Emelie och Josephine, skoj skoj :) NU ska jag fixa mig och sne krypa in i min goa säng , godnatt! ;) <3

Oscar på grönan!

Kategori: Allmänt

2011-09-01_21_48 (MMS)

Oscar på grönan!